...

äsch nu skiter jag i det här!
bloggen får vänta ett tag tills jag styrt upp mitt liv först och främst



måndag..

måndagarna är det värsta som finns.
förutom träningen ikväll, då jag får träffa emma!
annars kan den dra långt åt jaa...
.
jag ska försöka börja tvätta också, behövs verkligen!
ni skulle se mitt rum :-o  BLÄÄÄ
har 42 polkagrisar hemma också, dom ska bort, så säg till om ni vill köpa :-o
15:- st.
.
har gjort en brasa också, så tänkte först slänga in en tvättmaskin sen sätta mig framför brasan och plugga till mitt so-prov som äger rum imorgon..  jag kommer inte klara det :-(
hatar skolan.
.
tur jag ska träffa emma ikväll, annars skulle jag inte klara av dagen!
men jag vet vad jag snart kommer börja göra, och vad jag kommer somna av.
jaja, LOVE TO YOU

Dag 2 - min första kärlek

Mitt första förhållande hade jag med Johan Westbom, han gick i samma skola som går, tror det började med att vi hade lussevaka, ja då i December 2008 och jag umgicks väldigt mycket med Johans kusin Lovisa Westbom, och det var väl hon som drog in mig i det hela ;-) jag och Johan snackade väldigt mycket under kvällen och hade jätte kul tillsammans, sen började vi smsa och sen sa det väl bara poff eller någonting!
Jag minns våran första kyss till och med.. Jag kom med Avesta bussen till busstationen och står och väntar på att dom andra ska komma med Skäve bussen, jag är jätte nervös, står typ och skakar. Han kommer fram till mig och vi börjar hångla, och sen var det kört!
Jag blev jätte kär, och jag hoppas väl på att han också var det? känns så konstigt att sitta och skriva om det inte är sant :-o haha. Efter en månad så kände jag att det blev för mycket, eftersom jag går på en väldigt liten skola, och vi gick på samma så träffades vi dag ut och dag in, sen efter skolan skulle man också umgås med varandra för att få lite egen tid eller vad man ska säga. Jag tyckte det blev för mycket och tog beslutet att göra slut, även fast jag älskade honom. Om vi bara hade gått på olika skolor så hade jag verkligen velat ha honom, men jag hann liksom aldrig börja sakna honom, det var de som var problemet.
Jag åkte bort en helg till min stuga, och båda satt och grät i telefon till varandra, vi saknade varandra, men sen när vardagarna kom igen så blev det för mycket helt enkelt. Jag hade en underbar tid med honom och det är inget jag ångrar :-)

det var väl ungefär så, även fast det inte höll länge så var jag väldigt kär.

grenade

hemma från träning!
det gick sådär..
eller en gång var jag påväg att göra illa mig på riktigt!  men det gick bra som tur va :-)
har sjukt ont i mina f*cking handleder, dom dör när jag håller på, men lite får man då pina sig...
har ätit lite glass nu, inte det bästa direkt!
.
idag har jag inte gjort så mycket, eller jag gymmat och julskyltningen med sandra!
men annars har det varit lugnt.   GUD VAD JAG ÄGDE PÅ CS :-DDDDDDD
hahaha, men ska byta dator och skriva mitt andra inlägg!
säger godnatt här nu för jag ska sova direkt efter det andra.
.
PÖSS
första advent

fredrik's place

ska på träning nu, sen skriver jag om dag två! :-)

sitter hemma hos fredrik med sandra, jey och fredrik!
har suttit och nördat cs, det är fan kul :-D hahahah, kanske ska bli en riktigt cs nörd? ;-)
nejdåååå.
men varit på verkstan på förmiddagen och målat lite i bussen, sen gymmade jag!
fått dåligt samvete över att jag inte gymmat på länge så...
sen duschade jag i deras sköna duschar, JÄTTE länge :-D  sen gick jag hem till fredrik och fixade mig.

åt kebab med ris på dalälven med pappa sen gick jag och sandra ut :-)
men måste dra nu, för jag ska till träningen och har inte bytt om än!


PUSS

tittar ut igenom fönstret och ser ett mysi...

tittar ut igenom fönstret och ser ett mysigt vinterland, underbart! snön kan bara inte sluta falla ner.

sleep tight

undra vad det kan betyda?
.
nu ska jag ta och ge min säng lite sällskap :-)
blir att gå upp i tid imorgon för att åka med pappa till verkstan och måla lite i bussen!
sen åker jag nog direkt till gymmet efter det, I need that.
mellan 14:00-18:00 är det julskyltning, kanske går den första stunden med pappa, sen med sandra :-)
sen vid 18:00 börjar ju min träning som vanligt, och imorgon då j*vlar ska det gå sjukt bra har jag bestämt! :-D
måste sätta allting till juluppvisningen som är på söndag, fy satan så kul det ska bli!!!!! JAG ÄR TAGGAD.
.
hör av mig imorgon när jag vaknat och så vidare.
PUSSAR

Dag 1 - om mig

det här kommer handla om mig och mitt liv.
Kan ju börjar med att berätta att jag heter Ida Granegärd och är 15 år. Jag har tre syskon, dock inget hel syskon men jag har väst upp med dom allihop så jag vi är täta. Jag älskar dom verkligen och dom är värda allt i världen.  Min pappa har sen liten alltid varit motorintresserad och drog då in mig i den världen, som 3-åring fick jag mitt första motorfordon och det var en liten fyrhjulning, det var det värsta jag hade sett, till en början.  efter några dagar bekantade jag mig med den och sen älskade jag att sitta och köra ute på gården!
vi hade jätte stor gård, 9000 kvadratmeter mark var det, så jag hade mycket plats. Tänkte inte berätta så mycket om motorbiten, men måste dra en bit för det är det min livstid har handlat om liksom.
Efter fyrhjulingen bytte jag till en cross och var redo för att testa någonting nytt, jag craschade ett antal gånger och gjort någon framåtvolt hit och dit!  mamma tyckte inte alls om att jag körde det, hehe.
Men jag tröttnade och kom då in på gokartfronten och där börjar min riktiga karriär, och nu har jag precis hoppat ett till snäpp upp och då bytt till en formelbils klass!
nog om motor, tror jag nog, gillar faktiskt inte att sitta och prata om mig och hur mitt liv inom motorsporten sett ut, tycker det är väldigt ointressant faktiskt, ni får säga vad ni tycker!
men det är därför jag nästan aldrig tar upp det här i bloggen.
Jag har ett väldigt starkt minne från när jag var liten, eller 5 år var jag. Skulle åka till min nuvarande skola och kolla på lekis om jag skulle börja där, min äldsta syster var med mig. Och redan den första dagen så träffade jag min älskade sis, Emma Jansson som fortfarande hänger med mig i vått och torrt.
När jag började i skolan så umgicks vi i princip varenda dag tills hon skulle börja 7:an och böt skola, vi tappa varandra lite men vi umgicks fortfaranda väldigt mycket, men på senare dagar så tappade vi varandra mer och mer. Förtillfället träffas vi ungefär 2 gånger i veckan, och det är alldeles för lite, det tycker vi båda.
Men vi båda har andra vänner, och skolan. Hon går gymnasiet i Falun och jag går i 9:an som nästan är det viktigaste skolåret under sin tid i skolan. När vi väl får tillfälle försöker vi hitta på något, men vi behöver inte alltid vara ute tillsammans och träffa folk, utan vi föredrar nog mer att ligga hemma i sängen och mysa tillsammans med en film på!
Vi känner varandra utantill som innantill. Eftersom att folket omkring oss var så vana med att vi alltid kom tillsammans med varandra, aldrig själv eller med någon annan, så när vi började ses mindre så fick man alltid frågan om "vart är emma då?" och jag hade som liksom inget riktigt svar på det.
Emma är min allra bästa vän, och hon är som min egen syster. Det har vi alltid sagt och kommer alltid att säga.
Vi har haft ett stort bråk, och det var bara ett misstag vi hade verkligen ingenting att vara sura över på varandra, det är något jag ångrar här i livet. Men vi var utan varandra några veckor och tillslut kom vi bara tillbaka till den andre, vi klarar oss inte utan varandra, det är som att vi är födda för att leva tillsammans som bästa vänner.
Jag har två barndomsvänner till, och det är Anna och Elin Berggren (tvillingarna Berggren).
Dom har jag också känt sen jag började i lekis, och vi har väl haft våra småbråk, men det är samma där, vi inser att det inte går att leva utan varandra helt enkelt, och skiter i det förflutna och lever i nuet.
Som folk beskriver mig är jag en ganska glad person, och försöker att alltid vara positiv (självklart finns det dagar som bara är svarta) och det är för att jag vill att folk i min omgivning inte ska se mig som en mörk och tråkig person. Jag har nästan alltid blivit kallad en pojkflicka, för jag har alltid haft mycket killkompisar som jag älskade att hoppa runt och springa med i skogen på rasterna, och för att jag alltid hållt på med motorsport.
Men det har ändrats under dagarna, tycker då jag själv!
När jag är på en tävling, under tävlingsdagen skiter jag fullständigt i hur jag ser ut, och jag sminkar mig aldrig för det är helt onödigt.  Men när tävlingen är slut blir jag som en normal tjej i min ålder, vill se fräsch ut, lite sminkad och fixat hår. Fast jag är inte den tjejen som alltid sminkar mig och riktigt bryr sig om hur jag ser ut, utan jag tycker att personer ska gilla mig för den jag är och inte för hur jag ser ut.
Mitt första förhållande hade jag med Johan Westbom, han gick i samma skola som går, det var jag som bröt upp det hela på grund av att jag inte klarade av att träffa honom varenda dag. Det blev alldeles för mycket, fast jag älskade honom verkligen det gjorde jag. Det låter som vi var tillsammans längre, men det blev bara en månad.
Mina syskon flyttade ganska snabbt ut ur mitt liv eller vad man ska säga, jag är sladdis och det betyder att mina syskon är väldigt mycket äldre än jag. Min bror är 9 år äldre än mig, min yngsta syster är 14 år äldre än mig och min äldsta syster är 17 år äldre än mig. Men jag har klarat mig bra med mina föräldrar och haft en bra uppväst.
2008 gifte sig mina föräldrar och i somras tror jag väl det var så flyttade dom issär. Så nu bor jag varannan vecka och flyttar emellan. Men ska jag vara ärlig så gillar jag mest att bo hemma hos pappa, ett hus, vi är två stycken, jag har mitt rum och han har sitt rum. Hos mamma bor vi i en tvåa och jag måste sova i vardagsrummet, det tycker jag är väldigt jobbigt. Fast hemma hos mamma har jag nära till kompisarna och det närmaste eftersom lägenheten ligger så centralt som det bara går nästan. Men som mindre bodde jag ute på landet och det har alltid varit lugnast, jag gillar det.
Det är många som frågar mig om mina gymnasietankar, och säger ofta "men du ska väl gå fordon?!", men nej det har ni fel om ni tror så!  jag har aldrig haft en tanke på att gå fordon, jag gillar att köra men inte att hålla på att mecka, det är inte riktigt min grej!  visst det kan vara kul ibland, men inget jag tar initsiativet (stavning?) till att göra, men säger pappa åt mig så gör jag väl det jag ska och sen hittar på något annat att göra.
Jag har aldrig riktigt varit tjejen som hatar skolan, utan jag har varit den som alltid hittat på ursäkter för att komma till skolan även om jag är sjuk. Men nu dom två senaste åren har det varit väldigt jobbigt och speciellt nu i nian. Jag har inte vågat berätta det för någon vuxen, bara mina närmaste kompisar, jag har somnat gråtandes varenda kväll för att jag har ångest att gå till skolan nästa dag. Det har ingenting med vänner eller mobbning eller så i skolan, utan det är just skolarbetet. Jag har ingen motovation att plugga eller lära mig någonting.
Jag tror det har mycket med min smärta i knäna att göra. Jag har som sagt knäproblem sen snart 3 år tillbaka, håller inte riktigt räkningen.. :-s  ingen vet vad felet är och jag kan må väldigt dåligt över det ibland.
Jag var tvungen att sluta med gymnastiken som jag älskat, och det började precis gå väldigt bra och jag var duktig!  Nu har jag börjat små träna igen, även fast jag har ont, men eftersom det inte gott över på så lång tid så varför skulle det då bli sämre av lite bra träning liksom och att jag får göra en av dom sakerna jag älskar.
Jag går också på en så kallad "tangympa" på måndagar, det är väl styrke/konditions pass. Jag har också medlemsskap på iForm här i Hedemora, och dit försöker jag komma så ofta som möjligt, men nu på slutet har det varit så mycket så jag har verkligen inte hunnit. Där tränar jag hela kroppen och försöker bygga lite muskler inför säsongen 2011, som jag ser fram emot väldigt mycket.
Någon mer som jag har i mitt liv är såklart min bästis Mattias Engvall, han har som jag kört gokart, och där var där jag träffade honom. Han kommer ifrån Gävle och när jag var yngre var jag som "rädd" för dom äldre och vågade inte riktigt prata med dom. Men vet inte riktigt hur jag och Mattias började prata men vi vet mycket om varandra och han litar jag på till 100%, vi träffas inte alls ofta men finns där för varandra 24/7 ändå. Och det vet vi båda två :-)  Förra vintern var vi och hälsade på min syster tillsammans och bodde där några nätter, hade det jätte trevligt!  vi ska försöka ta och träffas nu snart innan jul, då ska han få sina fina julklappar, ni ska verkligen få se dom sen, passar honom tycker då jag :-)  och han är värd dom!
Året 2009 betydde mycket för mig då jag träffade Ludvig Morin, vi pratade med varandra under halva året och lärde känna varandra, på höstlovet och min födelsedag åkte jag till honom, 30/10-09 blev vi tillsammans och det höll i 3 månader och en vecka tror jag. Det är en tid i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma, kommer alltid att finnas med mig. Jag har haft svårt att släppa honom, och nu äntligen har jag insett att han inte är en kille för mig, alla mina vänner har sagt det hela tiden men jag har inte velat lyssna. Jag har försökt att gå vidare men inte lyckats. Och denna sommar gjorde inte saken bättre, jag träffade honom under varje helg i princip och det gjorde mig galen!!  Men jag har berättat om honom tidigare, så ni vet då vem det är :-)
Förtillfället har vi ingen kontakt med varandra alls. 
Jag vet inte om jag har så mycket mer att berätta om mig själv, om det är något ni undrar så är det bara att slänga in en kommentar med eran fråga :-)
Tack och hej för mig!  ♥

något nytt

något nytt jag hade tänkt att jag skulle prova :-)
så idag ska jag väl berätta om mig själv!
men det blir snart

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min bästa vän
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Ett ögonblick
Dag 07 – Min tro
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – I min handväska
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina drömmar
Dag 12 – Min första kyss
Dag 13 – Det här upprör mig
Dag 14 – Det här får mig att må bättre
Dag 15 – Det här får mig att gråta
Dag 16 – Mina rädslor
Dag 17 – Det här saknar jag

en sån där lista!

tror jag gjort den här förut, men inte säker!

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 2.
Vad tycker du om kärlek? det kan vara riktigt bra, men också ett helvete
När kramade du någon sist? jadu, igår eller jag inatt
Saknar du någon speciell person? ja det gör jag
Har du svårt för att bli kär? asså, jag vet inte riktigt
När pussade/hånglade du med någon sist? hej å håå, det va ett tag sen!
Ångrar du det? nej det gör jag inte :-)
Är du singel? ja tyvärr
När fick du senast en komplimang? haha, nyss av pappa och snibben!

HAR DU NÅGONSIN:
Gjort något riktigt dumt? ja det har jag gjort.
Gjort något du verkligen ångrar? finns mycket man ångrar, men man lever bara en gång.
Varit nykter på nyårsafton? ja!
Åkt ambulans? ja, fast jag hade inte gjort illa mig!
Gjort nåt olagligt? hmmm, jaa
Blivit polisanmäld? nopppe :-)
Fått din mamma att gråta? det har jag nog fått
Slagit ner någon? nej inte seriöst!
Skämts över dina föräldrar? fråga någon som inte har..?
Skämts över dig själv? jadååå!
Sagt -jag älskar dig- och menat det? såklart :-)
Tar du droger? verkligen inte
Dricker du? nope
Vilka kläder sover du i? t-shirt och trosor brukar det bli
Vad hatar du verkligen? skolan.
Varit kär? Ja verkligen
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? ja.
Är du ensam nu? nej!
Vill du gifta dig? om jag hittar den rätta
Vill du ha barn? ja senare i livet!


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? sandruww och jag!
Såg dig gråta? anna och johanna 
Fick dig att gråta? skolan
Du gick på bio med? Sandra och Nicole tror jag :-)
Skällde på dig? pappa...


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? det har jag nog inte gjort, konstigt nog
Kramat någon? ja det har jag gjort
Pussat någon? nopp.
Köpt någonting? jag har väl suttit på donkfan!
Sjungit? självklart :-D
Saknat någon? alltid


105 frågor om mig!
1. är du kär? nej..
2. har du snusat? nej!
3. har du fimpat en cigg på nån annan? nej!
4. har du legat i sängen brevid en kille? nej aldrig :-o  klart jag har
5. har du blivit dumpad? ja det har jag
6. har du blivit slagen allvarligt? nej det tror jag inte 
7. tar du droger? neej!
9. har du pussat en tjej? jaaaa
10. hatar du någon? hatar är ett hårt ord, så det tror jag nog inte!
11. älskar du någon? ja klart
12. har några av dina vänner svikit dig? det har hänt, ja
13. har du djur? en liten bebis, min vovvvvis
14. har du legat brevid en tjej i sängen? haha ja
15. hatar du dig själv? man ska vara glad för den man är!
16. gillar du orange? njää
17. är du lång? asså, jag vill vara kortare..  men det är helt okej, 1.65 ungefär
18. har du nån sjukdom? ja, eller det är de väl tror jag?
19. har du skämt ut dej för den du gillar? haha jaa
20. har du en gris? jag har mig själv
21. har du en plattång? nej jag har min systers
22. har du en bror? världens bästa också faktiskt!
23. har du sjukt bra humor? ingen har bättre :-D
24. är du brunett? joppsan
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? inte flera, men en :-)
26. tycker du om hästar? jaaaa!
27.har du skilda föräldrar? yies
29. har du gått på simskola? ja som liten plutt!
30. har du sagt bög till en kille? ja
31. har du sagt fitta till en tjej? har jag säkert 
32. har du fuskat? hihihihihihi ;-)
33. har du en teve på ditt rum? aaop
34. har du lunar? tror jag tog bort den :-o
35 har du msn? jorå
36. har du en syster? tre till och med!
37. har du bruna ögon? gröna! 
38. gillar du att fota? om jag har en bra kamera.
39. har du sett dig själv brinna? ja för jag är så het, haha jag skoja!
40. hjälper du dina vänner? det är väl klart, så mycket jag kan.
41. gillar du tacos? jaoppppp
42. tycker du att du är söt? lika söt som en griiis
43. har du dansat? ja det har jag gjort :-) 
44. har du spelat fotboll? bara fotbollsskola
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? ja det gör jag
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? inte timmar
47. har du ätit sniglar? nej det har jag inte gjort!
48. äger du en locktång? inte bara en
49. gillar du att tugga tuggummi? beroende
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? jag försöker, haha 
51. gillar du kläder? jag älskar det om jag får vad jag vill ha!
52. hatar du falska vänner? störd fråga
53. gillar du räkna att matte? jag brukade göra det, men nu har jag haft det jobbigt 
54. älskar du någon nu? ja klart
55. Har du gråtit inför en vän? ja
56. kan du sjunga? jag är bäst :-D
57. Har du sett nån dö? nej.
58. säger du vad du vill? inte alltid
59. Är du stor? haha ja
60. vad är ditt hela namn? Ida Anette Granegärd
61. kan du tala spanska? a bit
62. är du kortare än 1.60? nej
63. älskar du sommaren? om det är fint väder.
64. älskar du vintern? om det är mycket snö, ja 
65. har du mer än 6 par skor? jo det är klart
66. brukar du sjunga när du är i duschen? bara hos pappa
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? tror jag
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? joo
69. gillar du att städa? om jag kommer igång och sen resultatet!
70. gillar du att sova länge? njaee
71. har du vart med om en olycka? nej det har jag inte
72. är du förvirrad? ibland händer det väl! haha
73. har du mer än 6 par byxor? tror jag nog
74. har du förlorat en vän? jaa.
75. gillar du att shoppa? JAA!!!!
76. har du varit i paris? nej dit har jag inte varit
77. gillar du ormar? nej :-o
78. klarar du dej själv? ja :-)
79. har du lagat mat? ja, ofta
80. är du klantig? haha
81. har du foppatofflor? jodaa 
82. har du mer än 20 låtar på din data? tror jag inte
83. sminkar du dej innan skolan? inte alltid
84. har du träffat en kändis? träffar ju mig själv varenda dag?   haha, ja det har jag :-)
85. har du mer än 7 par nagellack? haha, inte en aning!
86. har du busringt? (a) klart
87. har du skällt på din bror? det hör väl ihop
88. har du en vän som skiter i dig? tror jag inte, ;-o
89. har du velat göra saker men vågar inte? jaaaa!
90. sover du med nått gosedjur? min gosse vovve
91. har du åkt nånstans utan att du får? ööh, vet inte? 
92. vill du bara bort ibland? ja.
93. har du tältat? jaa, men längesen sist
94. har du bränt dig? mmmh
95. har du lekt med levande ljus ? det är mysigt
96. har du lekt anden i glaset? nej, men vill prova :-o
97. skäms du ibland? det gör jag väl
98. bor du i skåne? nej jag bor i sverige!
99. gillar du hip hop/rap musik? tror jag nog
100. är du på sista frågan nu? tror jag inte?
101. är du singel? tyvärr ja
102. har du flygt flygplan nån gång? jopp
103. har du kul just nu? nej inte alls.

104. är du blyg? ibland så är jag väl det
105. har du varit ärlig på alla frågor? ja det har jag!

potatisgratäng

innan vi började äta.

var så gott att allt tog slut.
.
jag blev jätte nöjd med min matlagning, och sen åt vi glass till efterrätt :-)
nu ska jag ta och kolla om min film ladda klart, ta ett fotbad och ha det skönt framför brasan!
hör av mig senare, kanske ska göra något nytt här på bloggen vi får se :-D
.
PÖSS

verkstan

sitter på verkstan nu.
skulle skriva ut ett recept på potatisgratäng :-)
ska bjuda hem muppen&muppan på lite mat ikväll hade jag tänkt!
snäll jag är :-D
potatisgratäng+fläskfilé, det låter gott, får hoppas det smakar lika också, hahaha!

kanske kan hyra en film eller något också, jag ska då i alla fall bara vara hemma ikväll :-)
pyssla om mig själv med lite fotbad och kanske någon ansiktsmask, det skulle vara skönt.
sen imorgon är det julskyltning i stan, så ska gå på den med sandra, försöka hitta present åt pappa.
julklapp åt emil, linda, fia och peter hoppas jag hittar någonting..

det är väl ungefär vad jag har att berätta just nu
eller kan säga att jag är vääääldigt trött! :-o
pappa ringer på någon bil nu som han hittat på blocket, och jag vill bara ha en epa...
inte snällt!!

ska fortsätta göra någon nytta nu, åker väl hem om ett tag :-)
skriver mer då!
ska slänga in en eller flera listor då också.

PUSS

fredageeen!

tänkte berätta om igår! :-)
jag och sandra åkte hem till pappa eller först handlade vi, sen lagade han och jag tacos.
men jag hade såklart råkat handlat fel tacomix -.-  så det blev curry köttfärs, inget jag rekommenderar! :-(
sen fick vi skjuts av sandras mamma ner på stan, men var så kallt ute så vi gick hem till mamma!
hade lite chill, sen gick vi ut igen och som vanligt blev det att sitta på donken..
.
fick ingen skjuts hem igår, så fick lov att sova hemma hos mamma..  och här är det griskallt!
sov med 2 duntäcken, kläder och dunjacka...  ändå frös jag ihjäl :-o
hatar lägenheter :-s   speciellt den här!
.
sandras mamma kommer snart, så ska packa ihop allting så åker vi hem till pappa :-)
sen ska jag och pappa ner på verkstan och hålla på med bussen, men först hämta en sallad på ica!
guuud så göttans :-D
.
blir nog inte så mycket bloggning idag, men vi får se.
pappa brukar inte bli så glad om jag sätter mig vid datorn när jag ska jobba ;-)
jaja, nu måste jag skynda mig!
PUSS

yeyy

lagar mat

lagar tacos med pappa!
sandra är här också såklart :-)

varför ska det alltid vara så svårt att so...

varför ska det alltid vara så svårt att somna på kvällarna?

klockan tickar

klockan tickar framåt, och jag känner att det är dags för sängen nuu :-)
eller först måste jag tvätta mig och allt fet!
kanske äta en macka också :-)  sen ska jag måla naglar, så dom inte går aaaav.
.
jag skulle vilja visa mina fina julklappar, men det går ju inte! :-(
haha tyvärr..
tror en kommer blir lite bortskämd, men det är han värd!  vet att en julklapp verklige passar honom, hhahahaha.
kommer självklart visa den sen när jag kan :-)
annars kan ju personen få veta det innan, och det vill jag ju inte ska hända!
fortfarande har jag pappas födelsedagspresent kvar och min systers julklapp.
.
ska inte snacka något mer om julklappar nu, utan nu ska jag gå och lägga mig!
kanske kolla tv en stund, eller kanske läsa det är nog bättre för att få till lugnet liksom :-)
skriver imorgon innan skolan, om jag hinner såklart, hoppas jag är lite utvilad imorgon när jag vaknar!
.
tänkte visa er en bild från förra årets julklappar, men hittar den inte!
så det blev inge :-(
sommaren 2010
sommaren 2009

trip to Denmark!

look at this girl, isn't she cute? :-)
.
sitter och skriver med Maja på facebook, och jag planerar en trip till henne och köra lite gåkarrrrt!
hon bor i Danmark, så det skulle vara väldigt kul :-) dom har ett race evenemang där, så hon ville jätte gärna att jag skulle komma, så ska då försöka dra med mig Roberth och åka dit!
tycker det låter jätte bra jag.
om inte Roberth följer med tänker jag åka själv :-)  fast känns lite riskabelt att sätta sig på ett flyg till Danmark helt alooone, men det klarar jag nog av :-D
vill ju träffa denna otroligt söta flicka!
.
love you my girl <3

lättat på trycket

nu har jag klarat av en till skoldag, lika som vanligt.
har pratat lite och så idag, tror allt kommer bli bättre, eller det hoppas jag i alla fall på!
.
nu har jag världens huvudvärk, så tänkte koka lite nudlar (inte ätit på hela dagen), sen sätta mig i soffan framför brasan och mysa, kolla lite tv :-)  det känns skönt, hemma själv!
jag har inte så mycket att skriva just nu, det är så himla mycket som händer.
får ta igen allt när det blivit mer tid, och allt blivit bättre.

kupolen!

sådär!
datorn är äntligen på :-)
musik dunkar, men sandra hon gosar fortfarande i sängen.. jag gick upp 07:00 för att ta mig en lååång dusch!
efter en halvtimme tvingade jag mig ut ur duschen, gud va skönt det var idag asså.
jag brukar inte alls gilla att duscha :-o
.
nu ska jag blåsa håret, sen slänga på mig lite kläder för om en halvtimme ska jag vara klar!
det blir alltid såhär i sista minuten påklädning :-(
jaja, måste skynda mig som sagt!
.
LOVE YOU

nu ligger jag i sängen med sandra! vi koll...

nu ligger jag i sängen med sandra! vi kollar på beck :-) ska sova snart, måste bara lägga oss ner och ta det lite lugnt. jag orkade inte slå på datorn när jag kom hem, så det var därför jag inte bloggade :-( hör av mig mer imorgon, för nu är jag trött. PUSS

jag kanske ska blogga var det jag precis s...

jag kanske ska blogga var det jag precis sa till sandra! förlåt så himla mycket, men jag har inte haft någon tid, vi slutade 15.20 och hade jätte bråttom att hämta busskort, sen har vi shoppat hela tiden fram tills 20.00 för då stängde alla affärer.. så var vi tvungna att ta den senaste bussen hem, som vi precis satt oss på! det är jätte tråkigt :-( hatar buss, kanske därför mamma måste skjutsa mig varje dag till skolan, hehe. känner mig super taskig mot er för att jag inte har bloggat någonting :-( ett stort förlåt på det, känner mig så dålig :-o nu blir det här jätte ihop tryckt inlägg, men så får det bli! kanske hör av mig när jag kommer hem. LOVE TO YOU

storm

det är verkligen storm ute!
kommer blåsa bort.
ska i alla fall klä på mig nu, sen kommer hela stora familjen och hämtar mig!
haha, skjutsar mig till skolan :-((((
.
efter skolan blir det ju kupolen med sandra!
nice deee, får väl mobilblogga eller något, kommer inte ha tillgång till en dator :-o
men nu har jag sjukt bråttom så vi höreeees

jag vågar bara inte

jag säger tack för mig idag.
går och lägger mig nu, hoppas på att få somna i tid för en gångs skull

angryyy

jag är sur på skolan!
så tar på mig min mysdress, lägger mig i sängen och kollar på twilight :-)
puss

dumma dator!!

imorse när jag skulle skriva till er, när jag precis tryckte på "publicera" så hänger sig datorn.. :-(
det var därför jag inte bloggade imorse, och jag hann inte starta om datorn och så vidare!
.
jag åkte till skolan, och det var lika som alla andra dagar..  tråkigt som f*n!!!  usch.
det var några gymnasier på skolan som typ berättade om sig själva, men jag gick därifrån direkt!
ska ju inte ens gå här, så kände inte att jag hade tålamodet att lyssna :-s
sen hade vi tråkiga lektioner, och slöjd som sista, sen satt jag och sandra ute en halvtimme för att vänta på pappa men vi hade mycket att prata om så det gick snabbt :-D
hon åkte väl nyss typ, för hon var tvungen annars hade hon inte haft någon skjuts.
.
själv sitter jag och försöker göra min matte uppgift men inte har jag kommit långt heller!
förstår ju inte ett skit..   bläääääää, kan ju inte bara skita i det heller.
blir galen på den här skiten :-(
ska väl i alla fall försöka göra klart det nu, eller en bit så jag blir klar någon gång..
.
ska laga mat också, har spanska+engelska glosor, och ett omprov i musik imorgon men det skiter jag faktiskt i nu.
men måste fortsätta nuu!

tidigt sa vi väl?!?!

exakt, tidigt.
och vad e klockan nu liksom..
mattias fel :-o  haha, duschat har jag gjort i alla fall!
haha, ska försöka slita mig ifrån nu :-)
PÖSS

svett och tårar

hemkommen från träningen!
ja det var ett tag sen, men inte haft tid och skriva någonting :-)
ska hoppa in i duschen nu, så det inte blir så sen kväll som igår!!
för jag orkar ju knappt upp ur sängen på morgonen då :-(
.
gympan gick bra, men som vanligt inte så mycket hoppa!
men det känns så skönt när man har tränat, att man verkligen gjort någonting bra för en gångs skull :-D
haha, låter som att jag aldrig rört på mig tidigare!
har världens träningsverk från igår också, mest i magen men det tror jag är från att jag hostat så mycket :-(
.
jaja, måste skynda mig lite!
och idag ska jag skriva ett godnattis inlägg i alla fall :-) haha!
saknar mitt hår

mattias tyckte jag var jätte ful....
haha, lite sött vaa? :-o HAHA

träning!

drar på träning nu!
hemma efter åtta någon gång!
PUSS

ett p

så mycket plugga har det blivit verkligen, fast ne.
vi har suttit och skrivit i kalendern :-)  bestämt lite saker!
eller jag vet inte om hon pluggar nu, men hon sitter i alla fall med musik provet framme och det vägrar jag att plugga till.  så jag satte mig här, men ska gå till köket igen, för det finns ändå ingenting att göra här!
.
som jag sa igår blir det tantgympa med syster ikväll, den börjar vid sju!
så skönt att träna asså, just jaaa tur jag började prata om träning, ska prata med mamma om träningsoverall på gymnastiken :-)
den 5/12 har vi juluppvisning, ska bli sååååå kul!!
hoppas jag får besök också, men det är som vanligt inte säkert med något...  haha.
.
på fredag blir det att vara med min brud, och vi sover hemma hos mig!
vet inte vad vi ska göra, men blir väl att vara ute, sitta på donken, det gamla vanliga.. hehe!
man vet aldrig med henne ;-)  eller det enda man vet är att det alltid blir någonting kul :-D
.
nu känner jag mig taskig mot henne eftersom jag sitter vid datorn, så ska gå och sätta mig vid henne igen!
snacka lite skit, hehehehehe ;-)  det är också alltid kul!
snacka om allt och ingenting.
dagens spåkula

mikrofonkåt

jag är mikrofonkååååt!
nejdå, men hemma från skolan och ska dricka juice och plugga med sandra nu :-)
no-prov och svenska uppgift som ska vara klar + engelska/spanska glosor också.

trötter.

klockan ringde först vi 06:15, och insåg att det var alldeles för tidigt för att gå upp, så jag ställde om den till 07:00 och somnade om.
sen ringde den igen, och jag var fortfarande super trött så somnade om igen, sen ringde mamma då gick jag upp och skulle duscha, men orkade verkligen inte..  så ska jag gå upp och klä på mig, mamma kommer väl snart..
jag orkar inte skolan :-(
.
blev inget mer bloggande igår för att min dator mådde inge bra, haha.
men det hängde sig tre gånger då orkade jag inte med den något mera :-o
ska försöka komma ihåg att blogga i skolan, annars blir det när jag kommer hem som vanligt :-)
sandra följer med hem och pluggar också, sen ska jag på tantgympa ikväll!
.
nu måste jag skynda mig :-)
PUSS

gymnastik

vårat lag, förr i tiden.
_______________________________________________________________________________________________

jag har kommit hem från träningen, och det gick helt okej! :-)
förutom att båda mina handleder är fuckade och henke fastnade i min piercing!  haha..
jag verkligen älskar gymnastik.
.
jag är i alla fall hemma hos pappa nu, funderar på att ta någonting att äta :-)
men jag vi inte riktigt vad jag ska äta, haha.
ligger i min sköna säng och bara njuter, egentligen borde jag plugga, men förstår inte uppgiften så skiter i den.
.
jag är med i dagens blogg också, på en annan blogg!
får väl se vem som vinner :-)  skulle ju vara kul att göra det.
.
om ni undrar varför jag gör punkter emellan är det för att annars blir det inget mellanrum, och det är så svårt att läsa allting man skriver då.  fast nu ska jag inte skriva mer utan jag ska hosta/snora vidare och så skriver jag väl godnatt innan jag ska sova :-)
PÖSS

cam

sitter och camar med mattias!
nu måste jag packa, träning om 20 minuter :-)
PUSS

todayy

dejt?

porträtt

nu har mitt skolfoto kommit hem! :-)
rätt nöjd faktiskt.
gruppbilden var väldigt tråkig, inte alls många som var med på den alls!
och jag var en av dom som inte var med, hehe.
men vårat spex-foto är grymmast :-DDDD
hoppas min porträtt bild från spexet kommer snart också, jag vill ha den!
kommer bli ganska coolt tror jag faktiskt :-)
.
nu ska jag sminka mig lite, sätta på mig kläder och sen fixa klart håret!
inte bestämt vad jag ska ha för kläder heller, men det visar sig snart :-)
saknade tider

rostis

helllu sweets!
jag ligger i sängen och är genom förkyld..  eller världens hosta och av den blir jag hes och får ont i halsen :-o
nosen är inte den bästa heller :-(
men jag funderar på att ta mig upp i alla fall, och kanske göra något nyttigt.  vad nu det skulle vara!
vid två kommer syster och ungarna, dom skulle tydligen äta här :-)  bäst att jag går upp och gör i ordning mig!
ikväll blir det träning, även fast jag nog egentligen inte ska göra det med min navel.
men det är ju liksom inte alls långt kvar tills uppvisningen är, och jag kan ju inte komma dit utan att inte kunna någonting, det skulle ju vara riktigt pinsamt :-o
fast jag har ju varit borta redan 2 år, så känner mig nöjd att jag fortfarande har det kvar i kroppen.
.
jag ser verkligen fram emot uppvisningen, och efter det ska jag känna efter om jag skulle vilja börja på riktigt igen.
men det vill jag nog, men då är problemet att jag inte kan köra på trampett och det är lite tråkigt! :-o
fast kul att få göra någonting i alla fall..
.
jag måste plugga massa också, är inte klar med någonting :-(  blir galen på skolan asså!
och imorgon börjar den igen, FYFAN säger jag bara.
hade ju inte varit fel med en sån där i 18-års present, SNÄLLA pappa? (a)

skype!

hehhe, nicolaj and alession talking on skype and i'm listening! :-D

iPhone 4

sitter och kollar lite, på en iPhone 4.
ska prata med mamma om det också :-)
jag behöver verkligen en mobil!!

dålig update! men jag gick upp runt två ...

dålig update! men jag gick upp runt två idag sen åkte vi ut till min kusin, där fikade vi och åt lite mat :-) nu sitter jag hemma hos syster och kollar på harry potter, ska väl åka hem när den är slut eller något, vi får väl se när det blir! jag hör väl av mig när jag kommer hem igen. PUSS

gratzz

kusinvitamin fyller år idag!
så nu ska jag sätta på mig kläder och runt tre tror jag mamma sa att vi skulle åka :-)
blir väl fika, fast tror inte jag ska äta något fika!
inte alls sugen på det, men mat, för det är alltid göööööttt, hehehehe.
.
skjutsar väl hem sandra och så :-) får se om jag ska träffa henne senare, annars blir det väl imorgon eller någonting sådant.
får se vilka som är ute hos kusin, om man får träffa fler efterlängtade i släkten, hehe :-) får man väl hoppas på!
.
jag har planer framöver också, men dom tar vi någon annan gång när dom är helt klara, eller något.

prickigt

vi är trötta!
trodde det skulle bli lugnt igår..
men vi gick iaf ut en stund när jag hade kommit hem, skulle bara ta en liten promenix.
men slutade med att vi satt i roberth's bil, och åkte hem runt elva för att passa vovven :-)
sen tog vi med hos ioor ner till grannen och satt där till typ två någongång, sen gick vi upp till mig och tänkte sova.
det var inte direkt det enklaste för här vare efterfest!
halv fem drog alla, så då kunde man ju iaf somna :-o  det som skulle bli tidigt för oss.. TJEEENA
eller sandra hon somna innan, hehe, hon hade jacka och alla kläder på sig+täcke ;-)
.
idag händer massa, fast ne.
ingenting är planerat för dagen, kanske drar mig till gymmet eller något :-)  behööövs!

trappuppgången

när jag kom hem så sprang jag och sandra upp med mina saker, sen ut och skulle ta en promenad :-)
slutade att vi tokade i roberths bil, hehe skit kul!
sen gick vi hem och tog med ioor, och nu är vi här nere någonstans!  haha jaja, jag är den enda som  inte sover.
haha, vet inte om mamma är hemma heller :-)   skriver med felix allafall
.
har liksom inget att skriva, så vi kan lika gärna höras imorgon, jag är inte alls pigg!

påväg hem

nu har jag precis åkt ifrån stockholm! :-)
klarade att åka tunnelbana och hitta rätt själv, med min tunga packning!
helt sjukt mycket kläder man har med sig egentligen :-o  och jag hade 4 par skor med mig, och 5 med mig hem....
haha, fick ett par ballerina skor av syster som jag tydligen fått för längesen, och nu när jag har som minst plats tar jag dom med mig!  haha.
jag har lurat sandra att jag hoppat på fel tåg, och sitter påvägen till sundsvall..
haha, och att jag ska höra med mattias om jag kan sova hos mattias inatt och åka imorgon, haha gullunge är hon :-D
planerna blir inte alls som vi hade tänkt oss till imorgon, men vi tar det nästa helg istället :-)
det blir underbart!!   hehehheheh, älskar min flicka.
har redan fått byta plats två gånger, så ska slå ihop datorn utifall det kommer någon, inte så kul att flytta när man har datorn och allt uppe. det tar så lång tid ;-o
men vi hörs väl ikväll när jag kommit hem, ska väl vara ute en stund med min tjej :-) puss på na, saknar henne!
LOOOVE
jag och sandra

18:00

precis tagit mig en dusch, gud så skönt det var :-)
nu kanske alla magsjuke baciller är borta!!   får jag hoppas.
pratade nyss med mamma och hon skulle komma och hämta mig och sandra vid stationen, sen ska vi gå och träffa pascha när jag lämnat alla mina saker!
smsar lite med sandra, får se om vi har några planer för imorgon och sååååå :-)
hoppas vi kommer vara med varandra för då har man verkligen skit kul, saknar henne juuuu!

piip!!

jag har åkt med piip, hahahahha! :-D
nejmen, nu har jag kommit hem från dagiset iaf!
sista dagen gick bra, men man är lite rädd eftersom det går magsjuka nu.. :-oooo
hoppas jag har klarat mig iaf!  :-)
när jag kommer hem till hedemora så står mamma och sandra och väntar på mig, hoppas vi kan åka och hyra en film eller något, det är ju faktiskt fredag!
sandra sover ju hos mig också, hihi.
vi ligger och äter godis och kollar på tv, johanna pratar med grannen i sin IphonEE
mitt tåg går 19:45, så ska väl försöka packa ner allt i min väska också :-o
grannen är här nu!

hejsan! det blev en ganska tidig kväll igå...

hejsan! det blev en ganska tidig kväll igår faktiskt :) la oss runt elva! vi hyrde "i guds händer" och trodde att det skulle vara en skräckfilm, men jag somnade efter halva filmen så dålig var den, sen vaknade jag väl någon gång under filmen också! sen smsade jag lite med mattias innan jag somnade :-) gick upp halv sju idag ungefär, vi började halv åtta så.. sen slutar vi vid halv fyra! :-D men mitt tåg går 19.45 så det är ganska sent. hann inte följa med philip igår för han blev kvar i gävle och jobbade, och just nu är han i sundsvall :-o hoppas han kommer tidigare hem idag så jag hinner träffa honom :-) kanske några fler människor, man vet aldrig! åt typ ingenting av mitt godis igår eftersom jag hade så ont i magen, men då är det mer kvar nu ist ;-) sandra sover hos mig inatt också, men det är ju inget ovanligt att hon gör det. haha! då måste jag gömma mitt godis... (a) nu ska jag fortsätta min rast, så skriver jag sen när jag kommer hem :-)

AJAJAJAJAJAJ!

snacka om ont i magen, blir nog inget godis för mig!
tror inte jag vill spy :-)

1 kg

jag köpte nästan 1 kg godis till mig själv, haha, jaja ibland får man faktiskt tjocka!
två chipspåsar, och choklad?   vi har faktiskt gått hela veckan :-)
maten är på gång, och jag tror inte att jag följer med philip, för han är fortfarande i gävle...  stackare! :-o
jag kanske ska sitta och kolla lite gymnasier och sådant kulkul..................... fast inte kul!
varför inte bara få hoppa över det?
mamma sa att jag har lite jobb att göra på lördag också, putsa fönster hos frasse :-)
där får man alltid en slant, och jag som är så duktig på det kan ju liksom göra det!
hoppas jag bara inte behöver stå ute och putsa!!   haha ;-)  lite kallt för det nu asså.
jag tror att jag är helt slut, för jag nästan somnar och har ont i huvudet, inte ätit så mycket idag heller!
kanske också är en av orsakerna :-o  men snart är det ju mat, gottttis :-)
nu är jag lite sådär ointressant igen, och jag tappar läsare varje dag.
men det är så svårt nu när jag är här i stockholm, jag hinner bara blogga på eftermiddagarna/kvällarna :-(
använder liksom inte ens mobilen på dagen!
sleeeten

tönt!

sådär, nu skiter jag i dig!
du är borttagen från alla mina saker och ur mitt liv :-)
jag börjar om nu, äntligen.
snart sak vi åka och handla mat, hyra film, köpa godis osv, gud va gott! :-D
jag är sugen på en mysis kväll, och i imorgon blir det så att sandra sover hos mig.
men nej, jag som hade kommit på värsta planen och hon är nog inte med mig på lördag... bajs!!
fan dååååå, :-o
jag tror också att min navel håller på att läka var det kliar rejält!!
gud va skönt :-D haha, inte att det kliar utan att det läker, jag som trodde det var infekterat..
men när kommer skjutsen!?!?
tar ju så lång tid, hehe..
min älskade kusin
världens bästa bror, bättre går inte att hitta. <3

last day

idag hade jag ställt klockan på 05.15, men kom upp en kvart senare!
sen tvättade jag mig osv, när klockan var 05.55 så kom vi iväg och var vid dagiset i perfekt tid.
jag sitter och väntar på att philip ska höra av sig, ska ju träffa honom senare :-)
blir att äta tacos idag, och sen hyra film och äta godis!
nu fick jag nyss reda på något jag verkligen inte ville skulle hända..
fyfan!

gick upp halv sex imorse, och är jätte trö...

gick upp halv sex imorse, och är jätte trött! men slutar tre :-) skriver då! PUSS

tidigt.

tidigt.

drömmer mig bort

sitter och kollar på lägenheter runt om i landet!
drömmer mig bort och önskar att jag inte bodde hemma :-)
nu blir det läggdags, tidig morgon imorgon.
men slutar tidigt också, sen blir det tacos men först med philip och prova ut handskar :-)
sen hem, och på fredag ska jag väl åka hem igen....  uschusch!  vill inte :-(
men ska sluta, jag har ju verkligen ingenting att skriva.
förlåt att min blogg är så tråkig förtillfället
LOVE TO YOU

movie

spring breakdown

bästis

hihihiihiiiii
puss på're

läkerol

precis ätit lite mat!
jag åt kasslern från i måndags, har ätit jätte mycket :-)
vi har även varit och hyrt en film och köpt tårta, haha mamma tyckte vi skulle fira? ;-o
aja hon skulle ju betala sååå. :-)
köpte två prinsessbakelser och en chokladboll, suuuper gott.
vet inte vad filmen vi hyrde heter, haha som vanligt vet jag ingenting!
vi tänkte kolla på den nu och äta lite gott, så det blir tidig kväll, för vi ska upp tidigt imorgon.
öppnar juu!
fast just nu sitter jag och kollar på 16 and pregnant, jag behöver göra arbetet om praoen, men orkar verkligen inte.. :-(  bläääää, jag bara tjatar om skolan hela tiden men jag orkar inte.

skrivning

nu ska jag skriva mina tre dagar som jag varit på dagiset..
USCH va tråkigt :-(    jag orkar inte, men det är något som jag måste göra.
massa mer har jag att göra också!!
so
matten
plugga till musikprov
plugga till noprov
svenskan
allt ska liksom vara klart nästa vecka..  förstår inte hur jag ska hinna göra det!
åker nog hem på fredag också, tyvärr, jag vill verkligen inte :-(
ska försöka ändra på det iaf, får väl se :-)
johanna går och säger "dumma dator", hennes dator vill inte starta ;-)
MAMMA SMSA PRECIS, HON BERÄTTADE ATT JAG KOMMIT IN PÅ RIKSIDROTTSGYMNASIET I MJÖLBY!!!
men asså, jag vet inte om jag vill gå där :-(  åååh, fan va det här är svårt..
vi får se, jag ska verkligen tänka efter nu!
vill veta om någon jag ens känner har kommit in.

hej bloggen! :-) vi har vila nu, men jag k...

hej bloggen! :-) vi har vila nu, men jag kände inte för att vila, så jag försöker blogga lite tyst här! haha, jag vaknade 15 minuter försent imorse för min klocka ringde inte.. men hann duscha iaf, men tyvärr han jag inte skriva till er :-( förlåt, men finns inte så mycket tid på morgonen, och idag när vi kommer hem ska jag sätta mig och skriva ihop vad vi gjort alla dagar. nu ska jag sluta, har inget mer att skriva, eller jo att idag blev det fisk. PUSS

bartender skolan

sitter och kollar på det just nu!
fast ska gå och tvätta naveln, och borsta tänderna, sen lägga mig och soooova.
jag är så himla trött :-o
imorgon ska jag gå upp kvart över sex för att hinna duscha innan vi börjar.
och vi börjar halv åtta, så ska väl hoppa upp ur sängen direkt och verkligen skynda mig! :-)
hinner nog inte blogga, vi får väl se hur det blir!  men jag lovar liksom ingenting, som jag gjorde igår..
jag somnar snart, haha nej men seriöst asså!
ska skynda mig nu så det inte blir så väldigt mycket sent :-)

PUSS ♥

99 saker

99 saker du nog inte visste om mig

1. Fullständigt namn? - Ida Anette Granegärd
2. Exakt ålder? - 15 år är jag faktiskt
3. Vart bor du? - Hedemora tyvärr
4. Bor tillsammans med - Jag bor med min pappa hemma hos honom, och hos mamma hemma hos henne.  och ioor, min hund
5. Husdjur? - en hund
6. Färg på ditt hus? - gult :-)
7. När är du född? - 30 oktober 1995
8. Klass? - 9B
9. Vilket år tar du studenten? - 2014, tror jag?
10. Något jobb? - nej, men skulle gärna vilja ha, så jag har lite mer pengar och slippa fucking skolan.
11. När ska du sova ikväll? - snart!!
13. Duschat idag? - nej det har jag inte gjort 
14. Kramat någon idag? - ja, småbarn
15. Pussat någon idag? - nej.
16. Vad har du ätit? - ris och korvgryta!
17. Dagens klädsel? - svarta tights, svart linne och långärmad grå tröja
18. Dagens smink? - inget....
19. Dagens sötnos? - hmm, det lär nog bli alla småbarnen på dagis :-) 
20. Dagens roligaste? när dom tagit fel på mig och johanna
21. Har du många vänner? - jag har nog inte så många, men jag har dom som jag behöver!
22. Hur många har du kysst? - jag orkar inte räkna..  haha, det där lät inte så bra
23. Vem kramade du senast? - öhh. någon unge
24. Vem pussade du senast? - sandra kanske, annars äre väl a
25. Hur många har varit otrogna med dig? - jag hoppas ingen?
27. Har du pojk-/flickvän? - nej det har jag inte
28. Vem pratade du med i telefon senast? - syrran I think
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - jesper: hejsan vacker! :-) vad gör du? :-) <3

FAVORIT:
31. Film? - inte en aning..
32. Låt? - typ, when you say nothing at all
33. Mat? - pasta, haha
34. Dryck? - vatten!
37. Stad? - stockholm eller umeå
38. Land? - inte varit i så många, så hoppar över den.
39. Ämne i skolan? - inget
40. År? - 2009, början på 2010

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - mattias
42. Personen du kysste? - a
43. Gången du spydde? - när jag åt för mycket godis tror jag..
44. Gången du grät? - lördags var det säkert
45. Pizzan du åt? - med sandra och pappa, ööh fredags!
46. Gången du var i göteborg? - somras
47. Gången du var i stockholm? - är där just nu :-)
48. Gången du var full? - Full? never!
49. Gången du var hög? - aldrig varit och kommer aldrig att vara
50. Personen som såg dig gråta? - det var, andreas, anna, sandra, niklas, gurra, massa haha

ANTINGEN ELLER:
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - bror på mitt humör och sällskap!
54. Tv-spel eller datorspel? - tv spel
55. Singel eller upptagen? - Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - jag har kommit över den tiden :-)
58. Ragga eller bli uppraggad? - det är nog uppraggad!
59. Big Brother eller Paradise Hotel? - bigggis
60. Svart hår eller blondt? - blond
61. Blåa ögon eller bruna? - jag tror blåa
62. Choklad eller lakrits? - choklad!!
63. Göteborg eller stockholm? - det är nog stockholm, har inte sett så mycket av göteborg

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger, fast starkare i vänster
65. Coca-Cola eller Fanta? - inget av det, men måste jag så blir det fanta
66. Pizza eller kebab? - kebab
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? - både och
69. Leva eller dö? - leva såklart?
51. Svart eller vitt? - bror på 

ANTAL:
70. Personer du älskar? spelar ingen roll!
71. Personer du hatar? - det finns väl någon
72. Personer som sagt jag älskar dig? - jag vet faktiskt inte.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmar-period? - 3..
74. Glassar du ätit på en dag? - öööh, minst 7 st!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - 1 har jag väl varit på
76. Gånger du haft minnesluckor? - ingen tror jag, kommer inte ihåg, hahahahhahahahhahaha :-D
77. Piercingar har du? - öronen och naveln
78. Personer du saknar just nu? - antal? jag saknar min sandra.. och ja, det finns många jag saknar.  men bara två jag saknar riktigt mycket :-(
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 1

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - L
81. Ska du träffa imorgon? - massa+syster
82. Sjöng du senast för? - hmm, syster kanske?  vet inte
83. Hade du senast en MSN-konversation med? - andreas
84. Spelade du tv-spel med senast? - haha, längesen det :-o  inte en aning!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - JA
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ööh, vet icke
87. Förtjänar att dö? - skolan
89. Vill du sova brevid inatt? - den bästa :-)
90. Gör dig glad? - SANDRAAAAA och sis <3
91. Gör dig ledsen? - skolan...
92. Vad vill du helst göra nu? - sova och äta godis
93. Önskar du att du slapp göra? - skolan
94. Vill du ha nu? - gott godis, och en underbar pojkvän
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - massa
96. Längtar du till? - vet faktiskt inte, till det jag vill ha i mitt liv!
97. Tycker du om dina betyg? - nej, verkligen inte nöjd
98. Ångrar du i ditt liv? - den helgen, fast jag vet att det inte är någonting.  men jag ångrar att jag bor där jag bor
99. Är det bästa som har hänt dig? - mina vänner

icecold

jag fryyyser!
fast är nog bara trött frys..
sitter och kollar lite på tv :-)
haha, jag måste ju säga att många tagit fel på mig och johanna nu!
det är lite kul, dom tror att jag är johanna ibland.
är vi verkligen så lika? ;-o  det är egentligen konstigt eftersom vi inte är helsyskon. hehe :-D
jag antar att ni inte alls vill ha en lista?
det kanske är lite tråkigt, vad vet jag :-o  men jag har ändå ingenting att göra, så kan sitta och svara på en lista :-)
jag har inge annat intressant att skriva liksom.

skuul

godis är underbart.

SKOLAN KAN DRA ÅT HELVETE HELT ÄRLIGT SAGT!

mumss

det var super gott!så nu har vi ätit klart och fortsätter tv tittandet :-)
blir nog så att jag åker hem på fredag, tråkigt...  vill inte hem!

femman

blev inge bloggning igår, jag orkade inte slå igång datorn :-)
men dagen har faktiskt gått jätte snabbt!
nu ska vi väl laga lite mat, det blir gulaschsoppa (stavning?)   suuuper gott! :-D
planerna för helgen är ännu inte klara, men jag måste veta så jag kan beställa nå biljetter!
beroende på vart jag ska.
nu ska vi börja med maten, vi hörs sen.

hej bloggen! förlåt att jag inte skrev någ...

hej bloggen! förlåt att jag inte skrev något imorse, men jag hann verkligen inte! :-o jag gick upp ungefär 20 minuter innan vi skulle gå till dagiset, så jag hade fullt upp att hinna med mig själv... det stod på matlistan att det skulle vara tonfiskgratäng idag, men som tur va så blev det ris och korvsgryta, väldig tur för mig som absolut inte alls äter fisk! åt inge frukost heller idag, så det var bra att vi inte fick fisk så jag ätit lite idag iaf :-) blev sent igår också, så jag lyckades somna idag också på vilan! det är ju super skönt, men just nu har jag rast. jag hinner liksom inte alls hålla på med mobilen på dagarna, och jag får nog inte det heller, så känner mig väldigt duktig att jag nästan klarar mig helt utan :-D vet inte hur länge vi har rast, men ska försöka hinna maila till min lärare också, vet inte hur mkt vi får jobba :-o jag och syster bestämde att vi bara tar det lugnt ikväll och försöker lägga oss tidigt (eftersom vi lagt oss så sent dom här två dagarna som gått..), vi har inte heller kommit på vad vi ska äta :-) men det löser sig nog, hon är duktig på att laga mat!! nu ska jag inte tråka ut er någonting mer utan ni får ha en bra fortsättning på dagen så hörs vi när jag slutat! hehe, vet inte ens när jag slutar, stor koll man har (a) PUSSAR

filmen var ganska skum, fast ändå ganska b...

filmen var ganska skum, fast ändå ganska bra! nu blir det sängen, ha en bra natt, jag kommer sova gott kan jag lova :-)) LOVE TO YOU

film time

nu har vi varit och hyrt film! :-)
ingen bra bloggning idag, men inte varit på sånt humör tyyyp!
haha, vi har det jätte kuul :-D
men har inte tid med er nu, haha :-)   nu var jag taskig, men det är faktiskt sant.
skriver ett godnattis inlägg innan jag lägger mig såklart, hihihhihi.
PÖSS

en liten lista

När går gränsen vid otrohet? när man gör något med en annan person.
Är du romantisk? njaee, inget jag kan avgöra!
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Någon som gillar mig för den jag är, bryr sig men inte för mycket. ska ha tid för sina kompisar också!   och såklart humor, och inte vara för omogen.
Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? ööh, en tjej som gillar att mysa, ha närhet.  väldigt lat, det har jag fått höra (a)  men jag vet inte riktigt, kan nog vara väldigt svartsjuk, men kan behärska mig tror jag :-)
Vad är viktigt i ett förhållande? att man litar på varandra.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? nej..  eller jo kanske
Har du lekt med någons känslor? ööh, det tror jag inte!
Hur många har du varit ihop med? 2 stycken har varit seriösa
Hur länge höll ditt längsta förhållande? hehe, 3 månader..
Hur länge var ditt kortaste? 1 månad.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? ibland är det skönt att vara singel, men oftast är det skönt att bara ha någon där, och man vet det hela tiden.
Är du en bra pojk/flickvän? det hoppas jag :-o
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? hmm, a
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? inte en aning!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? NEJ!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? dumpad.. (a)
Hatar du ditt ex? nej det gör jag verkligen inte. tvärtom.
Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? jaa
När du vill ha någon, vad gör du? jag kan vara väldigt blyg, men försöker berätta så snabbt som möjligt liksom.
Bästa raggningsrepliken?
haha, vet inte

Hur skulle den perfekta dejten se ut?
hmmm, att få vara med den bästa, sen spelar det ingen roll med resten.

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? asså, pappa&bror. men dom har jag inte så mycket kontakt med om sånt här, och isf är det mattias.

Om mannen i ditt liv skulle vara otrogen, vad skulle du göra då?
vara förkrossad.
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?
jag har fått för mig att nästan alla som gifter sig skiljer sig direkt, hehe.. bättre att inte gifta sig för då håller man ihop?  har jag fel kanske?   nejmen, ett väldigt fint bröllop, och hittar jag den jag vill leva resten av mitt liv med vill jag självklart gifta mig.
Blir du lätt kär? njaee, inte kär
Vad faller du för? charm.. hehe :-)

Vad är det mest avtändande du vet? om någon tycker för mycket om sig själv.. för bra självförtroende helt enkelt sagt
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? lite måste man nog ha gemensamt, men inte för mycket, det blir alldeles för tråkigt..  så lagomt 
Har du fått ditt hjärta krossat?
ja, eller asså, halvt.

Hur raggar du? pangpå!  haha nej jag vet inte
Har du en ”utseendetyp” hos killar? nej det har jag väl inte, eller dom ska ha lite stil!
Vem var din första kärlek? Erik, fast det var nog inte så seriöst hehe. och isf var det johan
Vad tycker du om att ligga på första dejten? det bror på hur nära man står personen. 
Vad tycker du om one night stands?
det bestämmer man själv.

Är kärlek allt i livet? kärlek är det bästa som finns när allt är bra!   men kan också vara ett helvete... :-(

spring

jag sitter och kollar runt lite på facebook, har allmänt tråkigt typ.
väntar på att johanna ska komma hem :-)
inte hittar jag några roliga listor heller, har liksom inte så mycket att skriva här på bloggen!
ska försöka sitta och kolla runt om jag hittar något kul till er :-)

raise your glass!

nu har jag äntligen kommit hem!
det har varit en lång dag, jag somnade nästa på vilan också. hihi :-)
nu smsar jag med en kompis, får se om jag åker dit efter veckan här, det visar sig!
tråkigt att åka hem..
men ska försöka komma iväg på träningen på söndag, men asså, jag får ju egentligen inte med min piercing.
vi får väl se hur jag löser allt :-)
jag har iaf nyss ätit upp min vita choklad, och nu har jag inget mer gott att äta :-(
fast det är nog bara bra, så slipper jag vara onyttig!
jag har inget att skriva..  haha, jag sitter och camar och har tråkigt typ :-D
vad gör nidååå?
PÖSS

ensam på stockholms gator! nu har jag slut...

ensam på stockholms gator! nu har jag slutat och är påväg hem igen :-) det tar ungefär 30 minuter, om jag hittar....

lite rast!!

hejhej! jag sitter nu med min syster och har lite rast på "jobbet", vet inte riktigt vad man ska kalla det :-) Vi har haft vila, så vi låg och vilade lite det var super skönt! :-D nu händer det väl inte så mycket, antar att vi snart har slut på rasten :-)) jag ska ta mig hem härifrån själv sen, Johanna har kvälls möte! haha, vi får se om jag hittar ;-) annars ringer jag Philip, min räddare i nöden.... (a) han är så snäll så! men som sagt, jag hör av mig mer när jag kommit hem! :-) PUSSAR!

frulle

det brukar ju vara daimtårta till frukost?
hihi, finns någon som borde vara här också juu :-)

wakieepakieee

morsningkorsning!
johanna står i duschen, och jag sitter i soffan och kolla ut på det dåliga vädret...
det spöregnar ute :-(  vi ska gå till dagiset!
hoppas jag förstår vart jag går någonstans så jag hittar hem sen.
halv nio går vi, för det tar typ en halvtimme :-)
som ni såg var grannen (johannas granne) här igår, jag hade aldrig träffat honom men han var jätte snäll och rolig! :-D
men jag har fortfarande inte bestämt kläder, så jag måste väl göra det nu :-)
och självklart sätta på mig dom också, hehe.
blir lite väl kallt att gå utan just nu faktiskt!  men naken under en dunjacka?  HAHA
vi hörs sen, PUSS

grannen&jag

sovmorgon

nu är det nog snart godnatt för mig!
blir ganska tidigt :-)
men vi börjar nio imorgon, så det blir ju som en vanlig skoldag ungefär!
sen har johanna kvällsmöte så jag ska försöka ta mig hem därifrån helt själv... slutar nog med att jag ringer till philip och frågar om han kan hämta mig eller något! hahaha :-D
skriver imorgon såklart, men kan inte blogga under dagen, tror jag iaf!
det visar sig väl :-)  men dom flesta går ju i skolan eller jobba nu när det är måndag imorgon.
blir nog bra det, kan säkert smyga iväg med lite mobilblogg.
man kan ju inte använda mobilen framför barnen :-) man ska ju leka med dom, inte mobilen.....
heheh!
PUSSAR/ I

old pic

på vägen

gottis


bra boook

min väska, som är så gammal... behöver en nyy!

stockholm

nu har jag äntligen tagit mig fram! :-)
tåget tog extra lång tid och jag ska aldrig mera åka med ett sånt..  en halvtimme extra liksom!!
philip stog och väntade på mig så han fick bära min tunga väska (a) jag är så snäll av mig.
nu hade jag tänkt att sätta mig i soffan och prata med syster och äta lite choklad som blev kvar från resan!
smsa lite ska jag väl också göra, som vanligt, haha :-)

skriver mer sen.

PÖSS

nu sitter jag på tåget påväg till stockhol...

nu sitter jag på tåget påväg till stockholm! upptäckte just att det inte finns något eluttag, så jag kan inte blogga från datorn för den har inget batteri :-( jag ska ta och äta lite choklad och läsa min bok istället, så hörs vi när jag kommit fram! PUSSAR

14/11-10


hyttan

jag och pappa åkte till hyttan och åt lunch! :-)
blev black&white, smakade sådär men det gick ner!
mamma kommer och hämtar mig runt fyra sa hon, så jag ska väl fixa mig lite till nu, ta lite kort och så.
sen ska jag sitta på ett tåg, i min ensamhet... haha, lite synd om mig ju :-o
så om ni har mitt nummer hör gärna av er, jag kommer inte ha det så kul iaf!

nu ska jag gå till mina väskor och kolla så allt ligger i, sen kanske slänga mig i sängen en stund eller något, skööönt :-)  
saknar redan min sandrabuuus :-(   får se om jag bloggar någonting på tåget, bror på hur mycket folk det är!
jag har ingen plats, så kanske inte så kul om man får flytta runt...

jag måste gå nu iaf, vi hörs snart igen!
PÖSS

farsdag!!

jag har legat i soffan, ätit god frukost och kollat på film! :-)
pappa ringde nyss och sa att vi skulle åka och äta någonstans, myspyyyys!


sött

one day

tjabba tjena hallå! :-D
hehe, jag har precis lyckats tagit mig upp ur sängen.
jag älskar verkligen att gå upp och sen frysa lite sen lägga mig ner under ett varm täcke!
men nu var det så att min hund hade tagit mitt täcke -.- eller han låg under, men blir alltid så varmt med han där så jag tog sandra's täcke, och det var så otroligt kallt :-o  inge värme alls.   så låg och småfrös och kunde nästan inte somna om imorse klockan åtta, det var lite små jobbigt.

sen har vi kommit på jag och sandra alltså, att vi inte hinner träffas idag :-(((((((((((((((((((((((
ni förstår inte hur det känns!!!!!   en vecka utan min älskade, hur ska det gå?
aja, smsar lite med flickan nu iaf :-)

tror jag ska käka någon macka nu, kanske en yoghurt, sen börja göra iordning mig, så har jag allt nerpackat när jag väl åker sen, så jag absolut inte glömmer något!!
det skulle ju vara förjävligt (a)  hehe :-D

ni ska få dagens outfit bilder också, men haha inte än!
nu sitter jag i pappas stora t-shirt och trosor, det är inte exakt så jag hade tänkt att gå :-D
haha :-)

jag hör av mig senare när jag har någonting att säga.
det är så skönt att man kan blogga precis när man vill!

PÖSS

blogg hit, blogg dit

gud vad jag har bloggat idag asså!
25 minuter sedan jag skrev sist :-o  men skrev lite viktigt på msn med mattias, så jag sprang emellan.
men nu ska jag gå till mitt rum, försöka göra klart det sista, fortsätta smsa med min älskade sandra och mattias :-) 
sandra som jag inte kommer träffa på år och dar nu (en vecka) men det är mycket för oss faktiskt!
och mattias som jag inte träffat på, flera månader.... haha, ja det kan vara olika.
vi får se när jag kommer hem från stockholm, det är ännu inte bestämt :-)  bror på hur nästa helg kommer att se ut, blir nog super vilket som!
hoppas på att jag får besök, då blir det bio med sandra och en till, MYYYYYYYYS.

jag och sandra har också bestämt att jag ska med henne till hennes bror och sova där någon helg, fan va kul :-D
hon är där just nu, önskar jag kunde vara med henne, men icke.  hoppas vi hinner träffas imorgon iaf, fast det är inte alls säkert :-(

jag hör av mig imorgon, för mina ögon verkar vilja stänga sig nu. hihihihi

många PUSSAR på er  <3

fullt!

jag har packat en väska, och den är verkligen PROPP full...
vad gör jag nudå? :-o
kan ju inte ha hur mycket som helst med mig.... två par skor är packade, det till par ska med och ett par ska jag ha på mig!
philip's saker ska ju med också... och en handväska.  haha, det är inte lätt när det är svårt :-D
men jag gillar kläder, fast jag inte har så mycket av det.

när jag va hemma hos syster började vi snacka om vår utlandsresa till Cypern som ska ske någon gång, men vi har ändrat ställe och blir nog TURKIET istället, mycket billigare där :-D
och cypern är nog mer ett barnställe om man säger så ;-)  jag har ju faktiskt fyllt femton nuuuuu.

jag kände bara att jag behövde en liten paus :-)
men nu måste jag återgå, så kvällen inte blir så sen!
imorgon ska jag sova ut riktigt också, ska blir såååååå skönt.

love

min syster, är hon inte underbar dååå?
inlägget liksom :-D

haha, vi började kolla på filmen och jag märker alltid när hon somnar, hon märker det aldrig själv!
så jag ligger och säger "SOVER DUUU!?!?!?!?"  hon "nej, jag är vaken..."
5 sekunder efter hon sagt det så andas hon så djupt igen (somnat igen)  så gulligt :-)
men när vi hade ätit lite så var hon vaken hela filmen ut!

mamma kom runt åtta kanske, hon hade ändå inget att göra så hon satt där!
när vi åkte hem kom jag på att det är farsdag imorgon, och jag hinner inte köpa något till min älskade pappa, utan vi åkte förbi ica så jag fick köpa en bukett blommor och en chokladkaka till honom.

nu måste jag börja packa till stockholm, det tar alltid så lång tid för mig!
haha, måste ju få med mig lite oömma kläder men ändå inte, ska vara på dagis men sen har jag fritid också :-o
SVÅÅÅÅÅÅRT.
philip kommer iaf och hämtar mig på stationen imorgon, så slipper jag tunnelbanan med alla grejer :-)
det blir ingen trip till arlanda, tråkigt nog..  jaja, det kommer nog fler tillfällen att träffa saknade vänner.

jag skriver ett godnatt inlägg, för nu väntar alla kläder på att få packas ner!

PÖSSSSS!

alla coola grabbar säger shoo

därför gör inte jag det,
jag är tjej och säger tjaaa och är cool ändå! (H)
idaskida ligger bredvid mig och läser ur min engelska novell..
jag är inte så pepp på att läsa den liksom :-(
vi ska strax kika klart på sex and the city 2!
dock vet jag inte så jävla mycket om vad den handlar om än,
jag har tydligen sovit en hel del. hihihihi :$
men nu ska jag vara vaken resten av kvällen, sådetså.
nu ska jag sluta skriva och lyssna på idas histora,
om dom stora små tjocka & smala. sweeet

hoppas ni får en trevlig lördagskväll gott folk !
puss och kram och nyp i roompan
/xoxo









haha.. söta och små, jaaa-aarå ;-)

hemma hos syster

nu är jag hemma hos emma, vi ska kolla på film! :-)
sen ska jag gå med henne till stan, så får mamma skjutsa hem mig till pappa sen.
jag måste ju packa mina saker, för imorgon ska jag ju till huvudstaden!!

andra världskriget

jag pluggar på högnivå!
har jätte mycket att göra...
men nu är jag då klar med so-andra världskriget.
ska fortsätta med idrottsuppgiften, sen tänkte jag göra matten på tåget imorgon, eller om jag hinner med den nu.
det visar sig väl :-)
ska iaf försöka blir klar med det mesta så jag slipper allt sen, för det är inte kul att ligga efter så mycket.

ska återgå nu, så hör jag av mig sen! :-)
PUSS

älskar&saknar dig.

dusch1

nu hoppar jag in i duschen, sen har jag fått massa böcker hemskickade med sandra!
så blir en riktigt plugglördag, helt okej faktiskt :-) kändes fel att sägaq det där!
så slipper jag ju allt nästa vecka, det är ju super skönt.

men först duschen dåååå, så hör jag av mig senare.

många pussar

hejdåå

nu har min älskade sandra åkt :-(
vi kanske träffas imorgon, men inte alls säkert...
sen åker jag till Stockholm i en vecka, och hon är kvar hemma!  HUR SKA JAG KLARA MIG!??!?!!?

a new day

en ny dag är här!
jag mår mycket bättre idag, känns som att jag verkligen behöver sällskap när jag sover..
sandra sov ju här, och jag somnade när jag ville somna och sov hela natten, och kunde somna om när klockan ringde 08:00 imorse, det känns så bra :-)
nu har jag precis tvättat piercingen (som inte blev gjort igår...)
tänkte väcka sandra och äta lite frukost :-)

haha måste ju berätta en till sak som hände igår!
efter vi hade sett filmen gick ju jag till datorn och bloggade och kollade runt lite, så jag trodde sandra låg kvar i soffan och kollade på efter sakerna på filmen, tvn stog liksom fortfarande på.
när jag sen var klar med datorn gick jag till soffan men där fanns ingen sandra :-o
allt stog på och haha, så gick jag till min säng och först såg jag henne inte, men hon låg där som en korv i täcket!
haha, hon blir alltid så sur på mig när jag sätter mig vid datorn (a)
samma en gång förut, så låg vi i sängen så skulle hon göra något och du skulle jag bara sätta mig vid datorn i 2 minuter, när det sen gått en timme går jag tillbaka och då sov hon som en stock!!

idag vet jag inte vad som händer, kanske drar till gymmet eller något, ska väl packa lite också.
tvätta, laga mat.
pappa är inte hemma förresten, tror han är nere på verkstan och meckar med bussen :-)

ska springa och väcka sandra nu, eller ska jag ge henne frukost på sängen kanske?
vi får väl seeee!

PUSSAR!

oooont

jag har ont i magen.
filmen var sjukt j*vla cool asså :-D
jag rekommenderar den verkligen!

jag är själv så sugen på att börja dansa igen!
det är ju så grymt kul, och kroppen blir vältränad! :-D  TVÅ STORA PLUS.


godnatt mina älskade läsare!

mys

jag gillar mysiga kvällar!
precis sett klart filmen med sandra och pappa, den är ju bara så bra :-)
även fast jag sett den många gånger innan, och första gången var med mattias!
jag låg och grät... haha (a)

sandra och peter, asså nej haha pappa heter han juu :-D
dom ligger i soffan och är lata, kolla på någon komedi med Mr.Bean eller nått!
haha.
jag tror vi skulle lägga oss i sängen och kolla in nån film eller nått, I don't know :-)
det här kanske blir mitt sista inlägg för dagen, eller kanske mobilbloggar!
annars höra jag självklart av mig imorgon.

visst blev min fiskbensfläta bra? :-D
jag fick världens kramp i armarna när jag kommit typ 5cm så var tvungen att sluta ett tag, men tillslut blev den iaf helt klar :-)

mitt gamla rum

ibland är vi för fina. <3


oldieee

pizzatime

sandra kom till mig typ fyra tror jag, vi käkade en hel cheeze ballz påse!
tjocka som vi är :-)
sen ringde pappa och frågade om vi skulle äta pizza så visst liksom..
fast det var inte alls gott!  jag gillar verkligen inte pizza, det är inget för mig.

nu väntar vi på att "allt för min syster" ska börja, och det är om 3 minuter :-)
jag sprang hit så länge, så vi ska väl kolla på den, sen kanske någon mer film!
mys ska vi ha iaf, nu måste jag skynda mig härifrån så jag inte missar filmen.

skriver senare, typ mobilblogg eller något!

PUSSSSAR

fiskbensfläta

nu har jag lyckats gjort en fiskbensfläta bakåt!
så nöjd, haha :-D

lite tidsfördriv

Vilken svordom använder du mest? jag vet inte om jag svär så mycket?  men kanske "jävla"
Äger du en iPod? nope
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:30, och 08:00
Hur många resväskor äger du? ingen :-D
Använder du flip-flops? haha, kanske på sommaren men inte nu.
Var köper du dina matvaror ifrån? ica!!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med ofc!   lik min syster ;-)
Vilken var den senaste filmen du såg? någon på tv, som sög! :-)
Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? med en vän, eller med syster och hennes familj typ!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en Iphone 4, och utomlandsresa!
Har någon någonsin kallat dig lat? haha ja, mina föräldrar, eller nästan alla!
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? nej, men skulle behöva.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? jag har ingen ;o
Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? jag vet faktiskt inte..
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? haha, vilken cp fråga!  ja idag faktiskt, men jag tänker absolut inte säga vad det var för då är det ju ingen hemlighet?
När var senast någon stötte på dig? sandra är väl på mig hela tiden.....
Vad åt du till middag senast? nudlar, haha!
Använder du huvtröjor? när jag är hemma
Kan du vissla? jaopp
Vem var den senaste som ringde dig? mamma
Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? lär nog säga den här som snurrar mycket, med musik! haha på grönan, jag älskaar dn
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja det är jag nog helt säker på
Vilket riktnummer befinner du dig i? 0225
Tittade du på tecknat när du var liten? ja självklart!
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? haha, centrumgallerian, och det är inte stort....
Hur många syskon har du? 4
Är du blyg inför det motsatta könet? jag brukar inte vara så blyg överhuvudtaget, eller lite, bror på vem det är.
Vilken film kan du alla replikerna till? haha ingen, kan inte se en film fler gånger!
Äger du några band t-shirts? jag tror inte det!
När flög du senast? ööh, det var till umeå i somras :-)
Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 tror jag
Läser du för skojs skull? haha what?
Pratar du några andra språk? jag kan väl engelska, men inte duktig på det, och spanska.
Diskar du din egen disk? nej har diskmaskin hos pappa, hos mamma diskar hon!
Har du gråtit offentligt? ja. 
Har du en stationär dator eller en laptop? både och!
Försöker du alltid lära dig nya saker? nej det brukar jag inte försöka med, eller ibland kanske!
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jag har precis piercat mig, men skulle vilja ha i tungan också!  tatueringar vill jag inte göra än, tror jag skulle ångrar mig senare.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? det spelar nog inte så stor roll!
Kan du kasta macka? jaaa
Har du någonsin varit på Jamaica? hehe, nejj
Vad har du med dig in på bion? en kompis, och godis!
Vem var din favoritlärare och varför? SOPHIE!!!  för hon är så himla grym, och hatar prov :-D
Har du dejtat någon av en annan religion? inte en aning, men det skulle jag inte tro!
Vad har du för väder? töö..
Har du en blogg? vad är det för något? 
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? jag har inte hunnit kommit dit än..
Gillar du att flyga? lyfta är kul, men själva flygturen är ganska tråkig, fast bättre än tåg eller buss iaf!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? humor skulle jag tro.
När sov du senast på golvet? öööh, det var väl kanske 3 veckor sen eller något
Vilken är din favoritdrink? no idea
Gillar du din boende-situation? det är okej, men vill bo i en annan stad, själv.
Vilken är din mammas hemstad? hedemora.
Din pappas hemstad? haha vet inte?
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? jag kan vara uppe flera dygn, men blir jobbigt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha... ingen kommentar!
Vilken är din favoritfrukt? 'MELON!!!!  om det är en frukt :-D
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? haha nej, men skulle kanske behöva
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? haha nej, eller ibland!
Tror du på liv på andra planeter? kanske
Vem var den sista personen som gjorde dig arg? riktigt arg? en viss kille
Tror du att Gud är man eller kvinna? jag tror inte på guud!
Vad var det senaste du åt? icas pastasallad, och choklad
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? det är båda, men mest killar tror jag.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? jag vet inte, skulle heta sebastian om jag blev kille iaf!
Gillar du senap? nopp
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? att livet går vidare och blir bättre-
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jag skulle vilja, men är feg!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? hahahah, ida i emil i lönneberga!
Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? nej det har jag inte
Tycker du om att krama folk? bästa som finns.
Skulle du säga att du är trendig? haha naa
Äger du en digitalkamera? nej, eller har en på rummet men icke min, fast jag använder den mest
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? öööh, ingen skulle jag tro?   någon som sjunger sjukt dåligt kanske
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA VERKIGEN! 
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? den andra boken i twilight!  eller nej tror det var första
Tycker du att du är attraktiv? neeej, eller ibland
Vad är du allergisk mot? inget tror jag
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? ibland hoppar jag över det
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? sebastian
Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? inte en aning!

igge igelkott

jag har inte så mycket att skriva faktiskt!
man tror det är bättre att vara hemma, för det blir mer uppdatering, men man har ju ingenting att säga :-o
det händer ingenting mer än att man ligger hemma i sängen och kollar på film!
har smsat lite också, ganska kuuul, en speciell person :-)

men jag och philip ska inte ta någon trip på söndag iaf, det var lite tråkigt..
men så är livet ibland! haha :-)

nu väntar jag bara på att klockan ska ticka framåt och att det blir kväll, så jag får lite sällskap!
chokladen var riktigt god måste jag säga också. hehe

jag har verkligen inget mer att säga, ska försöka hitta någon lista eller något :-)
så finns det kanske lite kul att läsa här!

pöss


haha..

tö...

hej min älskade läsare!
jag har precis tagit mig upp ur sängen för att kolla runt lite på datorn.
blev en hemma dag idag också, för som jag skrev inatt hade jag svårt att somna igen :-(
när jag kommer upp och kollar utanför fönstret är det tö ute, fyfan!

sandra och kanske elin kommer hem till mig ikväll, det blir bara en myskväll med film!
jag vill då iaf inte ut idag, och jag får nog inte heller :-)

mamma skulle åka till falun så hon kommer snart förbi med lite pastasallad och en chokladkaka åt mig.
underbart!

nu ska jag gå igen, hör av mig senare.
PUSSAR

nu är det såhär igen, vet inte vad jag ska...

nu är det såhär igen, vet inte vad jag ska ta mig till! det finns inget svårare än att försöka somna på kvällarna...

ett herrans liv

efter en dags vila är jag åter på benen igen, eller vad man ska säga :-)
promenaden hjälper nog mig att somna, för den tog alla mina krafter nu känner jag!
men för att bli lite fräsch ska jag hinna med duschen innan jag hoppar i sängen.

ska även berätta lite vad som kommer att hända i helgen!
tror det kan vara lite mer intressant än allt mitt annat skit, hah :-)

fredag: först blir det skolan, fredagarna är ganska sköna faktiskt, sen ska jag vara med sandra och hon sover hos mig, ovanligt vaaa? :-o
lördag: vaknar upp med min sötnos!  sen vet jag inte vad hon skulle göra, men jag tänkte då bara ta det lugnt, kanske ta någon timme på gymmet, det kan alltid behövas :-)
söndag: vet inte vad som händer på dagen, men kanske packa lite och så!   16:38 (om jag inte minns helt fel) så rullar det ett tåg mot stockholm, och jag är en av resenärerna!  ska dit till syrran och praoa på hennes dagis, som jag alltid gör :-) men det är så kul med barn tycker jag! 
philip kommer och hämtar mig på stationen, och vi kanske tar en liten trip till arlanda, vi får se.

ja, datorn följer såklart med till stockholm, eller så lånar jag min systers :-)
tror att vi kommer ha det jätte mysigt, med filmtittande osv.  det brukar alltid bli så!

nu ska jag ta och sluta snacka massa gojja!
duschen väntar, vill inte att det ska bli så sent.

ni måste också veta att igår var jag så slut att jag varken orkade tvätta piercingen eller borsta tänderna...
och imorse var det likadant.
fast jag har såklart borstat tänderna och tvättat piercingen sen när jag vaknade igen :-)

PÖSSAR!!

om 3 veckor får jag sola!!!!

tillbaka

hemma igen efter en lång och skön promenad med syrran! :-)
tackar för den, något jag behövde verkligen.
nu ska jag slänga i mig lite nudlar och sen back to school, måste fortsätta med idrottsuppgiften!

promenad med syster

det blir en promenad med syster nu! :-)
ska gå ner dit så får vi se vart vi tar vägen sen, men jag måste byta om!
skor, VARMA kläder, får absolut inte bli kall nu..

 men skriver när jag kommit hem igen

idrott

jag ska plocka upp min skoldatorn nu och plugga en stund, känns att det behövs! :-)
har en idrottsuppgift som ska göras, att planera en styrke lektion!
någon som har några förslag på vad man kan göra?

annars har jag bara degat hela dagen, kan bara säga att det var det jag behövde mer än något annat.
min kropp och mitt huvud var verkligen för trött för att tänka, det funkade inte!
kanske skulle behöva en promenad så jag blir lite slut och kan somna till kvällen, vi får se om jag kan dra med mig sandra ut om hon inte ska träna eller något!
skulle vara skönt att få komma ut lite, syster kanske är på annars!
vi får väl se vem jag frågar.

jag hör väl av mig senare och ser vad jag gjort, idrotten och matten ska jag iaf försöka blir klar med :-)

PÖSS

skolfoto


jag diggar bilden!
men fyra stycken saknas dock..

en dag hemma

blev inge skola för mig idag, vaknade med huvudvärk och nästan ingen sömn på hela veckan!
det gick inge mer..  usch vad jag hatar att inte kunna sova ibland :-(
jag somnade iaf om och vaknade runt elva och kände mig genast mycket bättre! :-)
så nu har jag precis ätit lite, och ska slänga mig i sängen igen, känner att det behövs!

kanske plugga lite, det kan ju vara bra att göra, vi får se hur det blir :-)
ska fixa lite musik också så jag har på lektionen imorgon, det blir nice!
hehehe.

PUSSAR

min ängel



LUDD

jag orkar inte gå och sätta mig vid datorn...

jag orkar inte gå och sätta mig vid datorn, tyvärr.. har ida pluggat på spanskaglosorna? JA SJÄLVKLART, fast ne.... men det är väl som det är, ändå så mycket i skolan nu man hinner verkligen inte med allt! dagen har varit bra och skit, jag och sandra åkte ner på stan för att rulla i backen, vi hade skit kul :-D sen kom det några och humöret sjönk genast snabbt, och det har inte blivit till det bättre nu kan jag lova, nog sämre! jag har iaf en riktigt säng nu och dom står inte på golvet : härligt!! men tror faktiskt jag går och gör rent piercingen nu och borstar tänderna, sen ska jag sova! hör av mig mer imorgon, jag hoppas för eran skull att jag är på ett mycket bättre humör :-)

sasse



fler bilder sen, ska ut och leka i snön med sandra nuu!

hjärta

jobbade som vanligt inget på svenskan :-) spelade lite tetris och hade tråkigt i en timme istället!
så tog hem uppsatsen och ska jobba nu istället, med sandra

hörsssss

himlen är oskyldigt blå

min snö är verkligen här nu!
det är helt vitt och underbart ute :-)
och det har inte slutat än.
kan inte ha blivit så mycket bättre, jag undrar hur mycket det kommit i stugan!
hoppas man snart kan åka skoter, fast en av våra skotrar är ju pajj.... pappa måste laga eller köpa ny (a)
jag har precis kommit upp ur sängen, somnade tidigare än igår men ändå sent :-(
så ikväll kommer jag vara helt död..  fast jag måste plugga ikväll också, men ska verkligen lägga mig tidigt!
och idag ska jag göra det också, inte sitta uppe till elva.

nu har jag bara en halvtimme på mig, så ska slänga i mig  frukost :-)
känner att det är riktigt bra att äta frukost, även fast jag inte känner någon skillnad!
ett glas apelsin juice för att få i sig lite vitaminer också :-)

fast mamma blir sur om jag inte är klar när hon kommer, så bäst att jag skyndar mig lite!
vet inte alls vilka kläder jag ska ha på mig idag..  jag har ju inga klart alls :-(
jaja skit samma, nu ska jag inte ta massa onödigt skit :-)
hör av mig i skolan eller något!

jag trodde att jag skulle tappa alla läsare, men jag har haft lika sen jag började blogga igen!!
det är helt underbart :-)  jag skulle jätte gärna vilja blogga mer, men skolan går faktsikt före.. tyvärr

hörs sen babes!

3-7/1 åker jag och fia till min älskade bror <3

I'll be missing you

nu väntar sängen, måste lägga mig verkligen.
det är redan sent :-(  orkar inte med att vara så trött och grinig hela tiden!
fast tvätt ska hängas först.

hade en kort pratstund med min bästis också!
hon är underbar :-)

skriver imorgon, ska gå upp och äta en rejäl frukost.
macka, yoghurt och juice. mumsmums

loooove to you all!

tankar

jag trodde livet hade gått vidare.
men när tankarna kommer fram, vet jag inte riktigt.
ibland finns du inte alls.
men tårar kommer inte bara av sig själv, finns alltid en orsak.
livet är inte alltid som man vill ha det.
önskar jag bara kunde flytta dit, och ha det bra.
det är inte lätt när det är svårt, som du brukar säga!

ibland kommer tankarna om dig upp.
minnen, saknad och allting vi hade.
försöker glömma, men varje dag kommer något nytt upp.
10 månader har jag bara tänkt, gråtit och varit en idiot.
men inte kommer jag fram till någonting bättre.
med dig mådde jag bra, och med dig skrattade jag.

det var en underbar tid av mitt liv.
jag ångarar ingenting av det, och jag kommer aldrig att göra.
jag var lycklig, aldrig känt mig så lycklig.
ett tomt hål finns i mitt hjärta.
det kommer alltid att finnas kvar.
du var den rätta för mig, finns ingen som kan ersätta dig.


snöööön


såhär såg det ut på backen när vi kom ut från skolan, I LOVE IT!

dunkdunk

musiken är på högsta volym och jag sitter och kollar runt på hemsidor och letar efter en säng, överkast, påslakan och massa annat smått och gott :-D
jag vill och shoppa nuuuuu!!  får se om vi kommer iväg i helgen kanske? :-)  skulle ju inte sitta helt fel.
jag har hittat lite fina saker som jag kan visa, så får ni säga vad ni tycker!

ni får rösta vilken ni tycker är finast!


1. min favorit,
3 695 kr

 
2. en mörkare modell,
2 595 kr

3. väldigt enkel modell
2695 kr

SNÖÖÖÖ!!!

GUD VA HÄRLIGT! :-DDDDD
snön är äntligen här, fast hoppas isarna fortfarande kan frysa så jag får sladda lite i vinter :-)

jag har tagit mig hem från en dryg dag i skolan, usch!
jaja, satt två timmar på elevrådsmöte så det gick ju bort lite av dagen.
men nu är jag hemma, ska faktiskt städa klart mitt rum, eftersom jag inte hann det igår!
mysdressen är på och jag ska slänga mig i soffan och myyyysa :-)   åååh va skönt.
saknas bara någon..

någon bild får ni senare, jag orkar inte direkt nu :-)
PÖSSS

all I ever know

blev som sagt en sen kväll..
är helt slut nu, och kommer vara grinig hela dagen!
så det är bäst ni aktar er för mig :-o  haha.  inte alls på humör alltså, inget man vill ha med till skolan

ska äta frukost hemma idag, så mamma kommer runt kvart i nio och hämtar mig, :-)
så nu ska jag springa till mitt rum och blåsa mitt slitna hår....   sen får vi ser hur det vill se ut idag, haha!
jag orkar liksom inte fixa -.-'   lite braig musik gör ju i alla fall humöret bättre :-D

efter skolan tänkte jag åka hem, ha det lite mys, kanske tända en brasa?
och sen faktiskt plugga med lite varmchoklad och så!
det tycker jag låta bra, nu kanske dagen går lite snabbare när jag har någonting att se fram emot.
mamma snackade även om att mitt körkort hade kommit hem, så hon skulle ta med det :-) haha!
neej, klockan tickar framåt, om jag ska hinna klart och kanske hinna lägga mig under täcket en gång till så måste jag göra mig klart :-(  VILL INTE TILL SKOLAN, men idag ska jag i alla fall försöka jobba lite, gjorde nog inte alls något nödvändigt igår, satt med massa kräm på handen och lekte bara!
och det var även min ursäkt till att jag inte kunde jobba, och det enda jag skulle göra var att läsa på datorn! (a)
haha :-D  ibland är man ju liksom så duktig..

nu snackar jag bara om massa skit som vanligt!
hör av mig efter skolan eller i skolan, bror på hur mycket tid jag har :-)

PUSSPÅERSÖTNOSAR

min fina syster!

verkar bli en natt som den förra.. somna s...

verkar bli en natt som den förra.. somna sent, sova dåligt under natten, och vara sur hela dagen! usch, jag hatar det här

ett evigt lidande

trodde det skulle bli en tidig kväll för mig idag..
men nej självklart inte när man måste plugga!
satt och pluggade jätte länge, sen höll pappa på att döda mig för hur mitt rum såg ut, och jag själv tyckte det var stökigt, och då är det verkligen det också :-( så var tvungen att få bort alla kläder iaf, mer hinner jag inte iadg!
meningen att jag skulle ta en dusch, men orkar verkligen inte nu.. det får jag ta och göra innan skolan, tråkigt nog. hatar att duscha på morgonen!!

jag klagar så mycket, men känner att jag är inne i en sån period.
det är verkligen inte kul :-(
men måste gå till sängen nu, annars kommer jag aldrig till skolan imorgon!
vi får höras mera imorgon istället, förlåt för att jag varit dålig på att blogga idag men det har ju varit så mycket.

PUSSAR/ I

såhär såg mitt rum ut när jag precis flyttat in i det, så ser det verkligen inte ut nu..

plugg - CHECK

jag känner mig duktig nu, har gjort klart sista läsloggen!
och skrev faktiskt nästan 3 sidor :-)  känns bra, jag som inte ens orkade göra den..
nu ska jag gå och ta tag i mitt rum som verkligen ser förj*vligt ut efter alla nätter när jag inte sovit själv!

nya lakan osv ska på, det kommer blir skönt att lägga sig :-)
hör av mig innan läggdags såklart, ska ju ta mig en dusch efter dagens träningar!
fast har redan duschat en gång, men det skadar aldrig med en gång till, hihi, skönt att vara fräsch :-)

PUSSAR

haha, gamla bilder är roliga ibland!
Gris, hihi

just the truth!

hemkommen från tantgympan nu :-)
tog det väldigt lugnt idag, men funkade det också!
sitter och skriver lite med mattias, och känner mig som en datanörd för att jag sitter på två datorer..
men iaf, jag ska fortsätta med mitt eviga pluggande!  FYFAN

träning->plugg->träning

sitter hemma hos sandra nu!
skolan sög verkligen, helt ärligt, speciellt måndagar på sista lektionen satt jag och lekte med hudlotion :-)
efter skolan kom mamma och hämtade mig så åkte vi till sture för att hämta alexander sen skjutsade hon mig till gymmet så gymmade jag i 40minuter.
pappa kom och hämtade mig så åkte vi till verkstan för där stod min moppe och tog massa plats, så körde hem den med pappa i bilen bakom!
sen skjutsade han mig till sandra :-)  hahahahahha, såg just en sjukt töntig flicka...  BLÄÄ!
men jag måste plugga nu, sen kommer emma och hämtar mig så drar vi till tantgympan, ännu mera träning!
känner mig lite duktig idag faktiskt :-D
fast jag har inte varit tillräckligt duktig än, för jag måste plugga svenska.
sen ska jag säga att min vän mattias&min vovve, dom är underbara!
är dom inte fina?

det gick bra på sjukhuset, älskar min sjuk...

det gick bra på sjukhuset, älskar min sjukgymnast :-) men jag lyckades tappa bort mig när jag åkte hiss... sov hela vägen hem i bilen och vaknade någon minut innan jag skulle in i skolan, så kom in nyvaken och alla trodde jag hade försovit mig, men det hade jag ju inte! :-D har haft 2 lektioner, och det är tacos till lunch idag, fyf*n va gott, hihi.

angel

usch, jag är uppe.
sist jag kollade på klockan inatt var den halv två...  kunde verkligen inte somna!
nu måste jag skynda mig jätte mycket :-(
och vet ni?!?!?!  det är F*N vinter ute nu, fast utan snö...  -9 grader, helt sjukt ju.
tur jag köpte det jag köpte igår asså :-)


men jag skriver senare, för jag hinner verkligen inte nu!

PUSS

vissa dagar är sämre än dom andra..

vissa dagar är sämre än dom andra..

badbadbad

kom på att jag måste berätta att uppdateringen blir lite sämre på dagarna nu när skolan börjar.
men ska försöka blogga så mycket jag bara kan! :-)

mysis

nu har jag satt på mig min mysdress, kokat nudlar och ätit upp dom till och med :-)
det var super gott att få i sig lite värme när man är frussen!
jag hade faktiskt tänkt att gå och lägga mig nu, är väldigt trött efter dagen.


sitter och pratar om kryssningar med några kompisar, jag är sjukt taggad på att åka på kryssning!
det var så himla längesen..  skulle vara så kul :-)

ska upp tidigt imorgon för att halv nio ska jag vara i falun..
bläää, hatar sjukhus! :-o
men efter skolan väntar massa träning, det är underbart.
skriver väl innan jag åker imorgon :-)  om jag hinner, men det tror jag nog!  ska försöka i allafall.

natti mina läsare :-)

dadddii

dagen har bestått av att vara i Valbo ungefär! :-)
låg i sängen och hörde mamma pratade med syster imorse, och så sa hon något om mig, så blev så nyfiken och då skulle hon ju till Valbo och undrade om jag ville med, självklart ville jag det!
var aldrig in på IKEA utan jag träffade på elin och gick runt lite med dom.
fick med mig detta hem:
skor
vantar
mössa
trosor
leggings
tror inte det var något mer, men har inga bilder på sakerna än och orkar helt ärligt inte ta några nu :-)
direkt när jag kom hem åkte jag till min kära sandra som jag inte träffat sen i fredags tror jag? :-o
jag har faktiskt saknat henne.. hehe, vi åt fruktsallad, prata lite sen kollade jag när hon testade nått spel typ!
sen kom pappa vid halv åtta och hämtade mig, så åkte vi till ica och handlade lite och nu sitter jag här.

det är vad min dag har bestått av :-)
har ni haft en bra söndag då?
________________________________________________________________________________________________

imorgon börjar skolan också.. jag längtar verkligen inte alls :-(
massa läxor, och tror vi har två uppsatser den här veckan eller något.
usch, men nu ska jag inte tänka på det utan jag ska koka lite nudlar eftersom jag ännu inte ätit någon kvällsmat!

skriver säkert ett godnatt sms.

min pääärla!
haha, iår hoppas jag på is :-)

hemma från gävle nu! sitter hemma hos min ...

hemma från gävle nu! sitter hemma hos min älskade sandra och äter fruktsallad med vitchoklad :) gu sä gött!

snart är det underbara slut

sista dagen på lovet nu då.
uschuschusch, imorgon är det tillbaka till helvetet!
syster ringde nyss och hörde om jag skulle med till Valbo och köpa julklappar, och det är väl klart så blir det här en bra dag också :-)
smsade elin direkt och hon kommer nog dit ocksåå med ett syskon!
kanske blir att ta en fika eller något liknande.
jag ska försöka hitta ett par skor, får se hur det blir med det.  inte så jätte bråttom än ju, men snart ligger snön där.
och jag vill inte bli mer sjuk än vad jag redan är... så bäst att klä sig rätt!
gårdagen spenderades hos moll, mer hinner jag inte berätta!
hängde med grabbarna och spelade rock musik på hög volym, haha :-D
ska fixa mig nu, så jag hinner med tjejerna!
blir nog lite mobilblogg under dagen, men jag lovar ingenting :-)  fast jag har ju blivit mycket bättre med det.
min pingla.

mums

jag säger godnatt nu.,

sitter hemma hos en kompis med massa kompi...

sitter hemma hos en kompis med massa kompisar! :-) vi snackar massa skit och har kul! skriver mer när jag kommer hem för jag har ingen tid nuu.. jag älskar er mina läsare <3 pussar

.


bild dag

idag är det en riktigt bild dag!
ni ska få massa gamla bilder :-)


hej jag har varit vaken i 3 dygn typ?

ibland är man bara för söt.

min ängel




saknad..


kärlek




pusspusspuss.

ligger i anna's säng, vi skulle ta en powe...

ligger i anna's säng, vi skulle ta en powernap men blev massa snack istället :) jag är sugen på en glass på donken, eller två! vet inte vad som händer ikväll, blir nog bara att chilla med tvillingarna berggren, myspysss <3 sen ska jag ringa ludde, tusen år jag pratade med pojken, fast det är väl inte så konstigt haha. vi hörs sen, jag skriver inga intressanta saker ändå :-)))) PÖSSEN

anna's kamera

fler bilder senare.

jag älskar min bebis




hos anna

jag sitter hemma hos anna nu, har suttit och kollat på en blogg och jag stör mig så mycket på personen!!!!
hon ska sminka sig nu, sen ska väl vi traska hemåt mot mig snart eller något :-)
ska ju vara där senast fem!

jag har ingenting att skriva nu, men vi ska väl ta och gå ut senare när vi har ätit massa mat osv..

pannkakor!

mamma stekte några pannkakor till lunch, det var så längesen!
GUD SÅ GOTT DET VAR :-D
jag åt inte heller någon grädde, så kände mig ganska nyttig ändå.
annars äter jag alltid GRÄDDE med lite pannkaka..... haha :-)
nu är det bestämt så att om en timme ska jag ringa anna och ta mig ner till henne, vet inte vad vi ska göra men något ska vi väl hitta på hoppas jag!
ska handla lite på ica också.    sen går jag väl med dom hem hit och äter mat.
sen tror jag vi ska till kyrkan, eller vet inte om jag ska med men iaf!
känner på mig att dagen kommer vara mysig och underbar :-)
livet känns på topp just nu!!! (fast jag har ont i naveln...)

fallin' in love

duschen avklarad, känner mig som en ny person!
haha, det där behövdes verkligen :-)
smsade anna för att höra om hon ville hitta på något, men tror ni hon svarar eller?
nej...  sjusovare!
sandra kommer jag inte träffa på länge heller, hon sitter i bilen på väg till sin syster i Örebro :-o  eller ja. inte idag och inte imorgon, haha..  jag har ju träffat henne varje dag juuu :-o  kommer kännas konstigt.  men jag ska försöka överleva ändå ;-)
och ikväll blir det middag med familjen berggren+mormor :-)  MYYYYS!
vet inte vad som händer efter det, men tror det blir en ganska lugn dag/kväll.
inte en aning vad jag ska bära för kläder idag, men det visar sig väl snart, blir nog bara nå enkelt! :-)
ibland är vi för fina.

lite fina sådär liksom

gårdagen var grym!

idag är jag uppe i tid, för att mamma kom med frukost på sängen!
jag är superduper hes, men det sket man väl i? :-o
låter inte bra när jag pratar alltså.
gårdagen var super kul, min kusin, hans flickvän och hans två kompisar kom hit!
vi satt här i lägenheten och hade jätte kul, runt halv ett drog vi oss utåt och var ute tills dom åkte hem.
vet inte riktigt vad klockan var då :-)
men jag gick inte in direkt utan var ute en stund själv och pratade med fredrik i telefon, men mitt batteri dog nästan så jag gick in och då får klockan runt två någon gång.
bilder från igår får ni lite senare, för jag har inte lagt in dom på datorn än och kameran ligger på bordet och jag orkar inte flytta mig ur sängen :-D vet inte ens om det blev nå bra bilder för kameran är så konstig.
nu ska jag chilla lite, så kommer det bilder lite senare när jag hoppat ur sängen! :-)
PUSS/ I

nu sover jag snart, kvällen har varit helt...

nu sover jag snart, kvällen har varit helt awesome <3 ska smsa lite innan jag somnar. PUSS

kusin

min älskade kusin
min älskade kusin och hans kompisar!

PARTYYYY!!!

NU KÖR VI!!

musiiiik

Här kommer Rebecca - Discocrew
Husvagn - Discocrew
Fanta & Rosé - DJ Mangoo Feat Deadline
Fuck You - Cee Lo Green
Puss Puss - Sean Banan
Gubben I Lådan - Daniel Adams-Ray
Just The Way You Are - Bruno Mars
lite sånt man kan lyssna på, men snart är dom överlyssnade! hehe

det här är pinsamt!!

det här är pinsamt..
mamma berättade precis att en stor affisch kommer att skickas ut till alla kunder hos sparbanken över 25 år.
det trodde jag absolut inte!

kebab med riiis

mötte upp sandra och vi gick till dalälven!
beställde in en kebab med ris och svag sås, gud va det är gott asså :-)
vi satt där och pratade en stund, eller en väldigt lång stund och nu har jag precis kommit hem igen!
planerna för ikväll är klara också.
adam och ida kommer till hedemora så ska väl "hänga" med dom och massa fler, vi får se vad som hittas på.
men med min kusin hittar man alltid på något buuus :-D  hihi.
nu vet jag inte vad jag ska hitta på, mamma håller på att städa och det är ju inget jag vill hjälpa till med liksom.
och duscha det orkar jag inte nuuu!
kanske ska höra med anna vad hon gör, jag tror det blir så.   adam kommer ju inte fören senare ikväll så måste ha någonting att göra tills dess :-)
vad har ni gjort eller vad ska ni göra idag?

5/11-10

smink från igår, men jaja.

boom boom boom!!!

som jag sa tidigare, att jag inte skulle vara vaken ;-)
det var jag inte kl 09:00 heller, tur man kan ställa in.  blir mycket roligare för er att ha ett godmorgon inlägg när det är morgon och inte lunch!
hahaha.
idag har jag tänkt att ta en dag hemma bara, sandra kanske svänger förbi det vet man aldrig :-)                                                                                                                                                                                                tänkte fråga mamma om hon kan komma upp med en kebab med ris, det är ju så otroligt gott! :-D
haha, känner mig jätte tjock men det sket man väl i????                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                jag måste ju bara berätta om hur duktig jag var igår, när jag skulle ner till ica och köpa pizza....
jag kom ner till ica, köpte min pizza och gick ut till moppen igen, och den startar inte!!!!
har haft jätte stort problem med batteriet och jag trodde självklart att det hade pajjat.
ringer pappa och är skit sur så han kommer dit och säger "men du har ju slagit av den här knappen"
då har jag tydligen kommit åt någon knapp så den inte gick å starta! haha...
tur att man kan sånt där liksom, alla tror att jag är värsta proffset när det gäller motor saker, men icke jag är nog en av dom sämsta (a)...                                                                                                                                                                                                                                                                                                         nu ska jag stoppa något i magen sen kolla tv eller något :-)
PÖSS/ I

godmorgon världen!

exakt, godmorgon! :-)
eller jag kanske inte ens är vaken..
istället för att gå upp och blogga till er imorgon, så gör jag ett tidsinställt inlägg för att annars blir det så konstigt när man ska blogga direkt man kommer upp det brukar alltid vara så jobbigt. haha!
idag vet jag faktiskt inte vad som händer, tror jag ska ta en dag i sängen, skulle vara riktigt skönt!
sen kanske gå till gymmet :-)
på kvällen ska jag nog vara med min kusin och hans tjej och andra folk!  inte en aning om vilka men det visar sig.
fast vet inte än om jag orkar åka dit :-o   äsch dåååå.
jag har faktiskt inte så mycket att säga, så hör av mig senare och berättar hur min dag kommer att se ut.
PUSSAR/ I

aaa winni wikki wanna, waka waka nngrwolijgte

jag är hemma igen och fyf*n va det är kallt ute!
helt sjukt :-o
träffa nå grabbar på donken, dom var från avesta och åkte hit för att äta mat! haha
jag är sjukt sugen på sängen nu, men först borsta tänderna och rengöra naveln :-)
jag sa ju att jag åkte hem till pappa förut för att hämta kameran?
den har jag absolut inte haft till användning, jag glömde den hemma hos mamma i min andra jacka..
LYCKAT!  verkligen inte.
ääsch, jag säger ju bara onödiga saker :-o
godnatt.

vad gör vi? - nu kör vi!!!

fixning på hög nivå

nu när vi fixat oss klart, ska vi åka moppe!
haha, skriver sen :-)

that's who I am

en lista

100 frågor om dig själv!

personligt:
1. ditt fullständiga namn? - Ida Anette Granegärd
2. korrekt ålder? - 15 år.
3. längd? - 165 tror jag
4. vikt? - någonting omkring 50
5. smeknamn? - ida och slida
6. vart bor du? - dalarna, hedemora
7. vad gör du på fritiden? - gymmar och är med sandra typ hahaha :-D
8. beskriv ditt utseende (hur känner man igen dig)? - normal lång, normal kroppsbyggnad och brunett
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? - rumpan och låren
10. vad är du mest nöjd med? - ska jag vara ärlig så är det nog min mage, eller mina ögon
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - grym ofc
12. vad vill du jobba som äldre? - frisör, men det kommer jag inte så racingförare på hel tid
13. hårfärg? - brunett
14. ögonfärg? - grön någonting
15. någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - hmm, att jag kan gråta väldigt ofta och att jag saknar min bästa vän väldigt mycket. 
16. kan du själv säga att du ser bra ut? - nej det kan jag inte göra, men om någon ger mig en komplimang så försöker uppskatta det :-)
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - det bror på helt vem jag är med, men jag brukar inte bry mig så jätte mycket!
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - hmmm, att inte sätta på mig kläder kanske?
19. någon vana? - ööh, det tror jag inte
20. lyckotal? - 13 och 7

vänner/folk:
21. vad heter din bästa vän? - mattias och emma är dom som vet mest om mig iaf. 
22. hur många nära vänner har du? - jag har dom jag behöver.
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - haha nej
24. vet många personer vem du är? - njaee, inte en aning!
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - går på en liten skolan, så ja
26. när var du senast med någon kompis? - sandra är här nuuu
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nej det gör jag verkligen inte!
28. vem sov du senast hos av dina kompisar? - öööh, vem var det? :-o   haha, ingen aning faktiskt.
29. vem sov senast hos dig? - sandra

romantik:
30. vill du ha ett förhållande? - ja verkligen..
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre än dig? - äldre eller lika gammal som mig.
32. är du kär? - nej det är jag inte. 
33. tycker någon om dig mer än som vän? - inte vad jag vet iaf :-)
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? - ja det är jag, om jag hittar någon som är redo att satsa med mig.
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? - barn och shit!  nejmen, det märks väl när man är med varandra liksom
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? - inte så mycket, mest hur personen är!
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? - ja det gör jag
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? - NEJ!
39. i din klass? - verkligen inte, (ta inte illa upp ni som går i min klass, jag menade bara att det inte skulle funka) hehe, jag skulle inte klara av att träffa personen ständigt. 

från kram till sex:
40. har du kramat motsatta könet? - japp
41. har du någongång bara velat gå fram och krama någon? - hihih självklart
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? - ja :-)
43. har du pussat någon i motsatta könet? - jaa
44. har du pussat någon i medsatta könet? - ja
45. har du pussat den du tycker om? - ja
46. har du pussat någon inför folk? - ja
47. kysst någon inför folk? - ja
48. hånglat inför folk? - ja
49. vem var ditt första hångel? - haha..... ingen kommentar!
50. hur många har du hånglat med under en kväll? - som mest? - 3 tror jag
51. vem är ditt bästa strul? - f
52. och vem är ditt senaste? - andreas 
53. ditt snyggaste hångel? - f
54. skäms du över att hångla inför folk? - nej det gör jag inte, men jag tycker det är dålig stil att stå och grovhångla bland folk!
55. haft sex med någon på offentlig plats? - nejnej
56. haft sex överhuvudtaget? - jaa
57. hur gammal var du första gången? - ettfyra
58. hur gammal vill du vara första gången? -
59. blivit dumpad efter sex? - nepp
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? - hmm, ja 

tankar & skit:
62. har du någon fobi? - inte vad jag kommer på, men det finns där
63. har du någon allergi? - inte vad jag vet
64. vad tänker du på innan du somnar? - minnen
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? - bror helt på vem det är

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller höra att någon tycker om dig? - tycker om, annars känns det som att man bara går efter utseendet 
67. en galen kväll med tjejerna eller en mysig kväll med killen? - både och säger jag på den!   men en mysig kväll är nog ändå bäst
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? - båda är lika viktiga.
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? - väldigt mycket skulle jag kunna tro

HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!
70. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg eller att någon tycker om dig? -
71. vad kommer först, tjejen eller träningen? -
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat? -
73. runkar du regelbundet? -

vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13-? - sex är inte det viktigaste man har i livet, så jag säger 40+ oskuld.
75. vänskap eller förhållande? - förhållande
76. snyggaste killen/tjejen i stan med sämst personlighet eller fulaste killen/tjejen i stan med finast personlighet? - jag vill inte ha något av det.
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? - underkläder!
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? - jag är nog helst 7 år, precis börjat skolan och den är det bästa man vet.

skulle du?
80. kunna byta liv med någon? - ja det skulle vara kul
81. isåfall vem då? - vet faktiskt inte!
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - knulla, kissa och runka! haha
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? - alla har väl sett en tjej naken typ?   så varför inte
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en nära vän leva? - öööh, bror helt på situationen.
85. kunna sova ute på vintern? - jag har gjort det, så självklart!
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - jaaaa, New York, USA jaaa, något sånt
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - verkligen inte.

klädstil:
88. anser du dig själv vara en speciell stil? - nej, min varierar!
89. vad klär du dig i oftast? - det som är närmast, nejmen det är nästan så!
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? - nej det gör jag verkligen inte.
91. klär du dig dyrt? - haha neeeej, eller asså, jag vet inte?  men det tror jag inte
92. vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen, vanligt eller något annat? - någon blandras tror jag, mellan mode&normal

senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? - jaa, sandra tror jag
94. haft sex? - nopp
95. fått en kram av en helt okänd? - nej?
96. ringt någon? - jaa!   mamma, pappa, sandra och mattias
97. blivit uppringd? - aooop
98. funnit kärleken? - hihi neej
99. kollat på google? - har jag säkert gjort!

SISTA FRÅGAN!
100. hur lång tid tog detta? - jag tog inte tid, men tog nog en jädrans lång tid!

brumbrummmm

jag har varit på gymmet en stund! :-)
alltså inte hela tiden sen jag skrev sist, utan när jag hade gymmat klart kom mamma och hämtade mig så skjutsade hon hem mig till pappa för att jag skulle hämta lite grejer och moppen!
sen åkte jag hem till min syster, chilla lite och åt en pizzaslize, suuuuper gott vare :-D
efter det åkte jag ner på stan för att hämta sandra, och nu sitter hon i köket och var vrålhungrig så hon äter macka och jag äter mina egna chokladbollar, hade liksom helt glömt bort dom!
funderar på att åka ner till ica och köpa sån där pizza som syster hade, det var riktigt gott!
vi får väl se, sandra ska ju duscha och skit, jag med för den delen. haha :-D
inte har jag några bra bilder heller..   får väl åka hem till pappa och hämta kameran så ni får lite bilder och så.
hör av mig senare när jag fräschat upp mig!
PÖSS/ I

gym

nu går jag till gymmet och tränar bort allt onyttigt jag ätit!

för en minut sedan var du min

jag sitter just nu och äter på lite choklad, gud va onyttigt!
haha :-)   men det är ju så otroligt gott vill jag lova.
jag har faktiskt nyss gått upp ur sängen, vaknade av att larmet på mobilen ringde vid åtta för att jag skulle ta mitt p-piller, sen somnade jag gott om igen!
tänkte lägga mig i sängen igen och kolla lite på tv innan jag gör något nyttigt.
sandra kommer väl hit sen någon gång, vet inte riktigt när men det spelar ju ingen roll!
jag tänkte gå till gymmet, men för att jag precis piercat mig får jag inte göra sit-ups och dylikt, så jag tror bara att mina ben och min kondition får jobba idag :-)  det behövs i vilket fall som helst!
ikväll blir det nog så att jag sover hos f med sandra, vet inte om någon mer skulle med :-)
får väl se vad vi ska hitta på.
förutom allt, så är veckan snart slut och skolan börjar närma sig..   jag längtar inte ett dugg!!
jag har blivit så himla trött på skolan så det är sjukt, kan sitta och gråta på kvällarna för att jag inte klarar av något mer plugg.  får omprov för att jag inte hinner med att plugga vissa ämnen.  det är absolut för mycket!
alla säger att åttan var drygare än nian, men jag håller verkligen inte med dom som säger så..  nian är ett rent helvete.
äsch nog prat om skolan, nu går jag till sängen ett tag! :-D
ni får ingen bild på mig, för jag ser ut som ett monster förtillfället... haha!
PUSSAR/ I
från skolavslutningen.

AJAJAJ!

det gör ont i min navel :-(
men det vare faktiskt värt!
ska ta och tvätta den nu, sen ta och dejta sängen..
imorgon blir det först en seg morgon, sen kommer sandra hit :-)
jag ska ta mig till gymmet också, det måste jag göra!
jag gick ju aldrig dit idag... tur jag shoppat då jag fått lite motion, hehehehhe!
det finns lite positiva saker med att shoppa, man får motion och nya grejjer, men man blir av med pengar ;oo konstigt....  haha!
nej nu ska jag borsta tänderna och tvätta magen, så hörs vi imorgon istället tycker jag.
det där tyckte facebook om mig, vad säger ni som känner mig, är jag verkligen sådär? :-o
PUSSAR/ I

shopping

bilderna är inte alls kamera, men jag har ingen kamera för den är hos pappa, och ingen mobil att ta med heller.
men ni får nöja er med cam bilder nu :-)
den är korall/orange
en kort kavaj, svart
svart tubsjal
skinnshorts
hängande örhängen                  pärlörhängen                       benvärmare, vita
ingen bra bild alls.
men det är liknande ett par haremsbyxor fast i ett mjukt och skönt tyg, gråa
____________________________________________________________________________________________
det var allt jag köpte idag!
kanske blir mer shoppa nästa helg med pappa, vi får se vad helgen ska bjuda på då! :-)
antar att det blir andra planer.

piercingen

sämsta bilderna, men jaja lite ser man allafall!

sandra's placee

jag tog moppen när jag kom hem till sandra :-)
och hon va inte själv, men ska skjutsa dom typ nu snart eller nått till ett annat ställe!
men ska visa sakerna jag shoppade sen när jag kommer hem till mamma också :-)

men sandra är sur och jag måste sätta på musik nu, klarar inte av att sjung/lyssna/skriva samtidigt!
hahahaha
PUSS/I




tur jag har min älskade flicka <3

klara provet gjorde jag, och nu har jag pr...

klara provet gjorde jag, och nu har jag precis pierca naveln! GUD VA NICE :-D

hallojsan! sitter nu i falun och är shoppa...

hallojsan! sitter nu i falun och är shoppat lite med mamma, och nu sitter jag och väntar på att få skriva provet! har tagit kort och jag såg ut som en som har gjort ett brott och man måste ta kort, haha ja ni fattar? :D nu är jag jätte nervös, hör av mig efter om hur det gick! pussaaaaar

tidningen

godmorgongodmorogn!
vaknade av att husgubben knackar på dörren och ska in och kolla till elementen :-)
men jag skulle ju ändå upp och duscha!
har alltså varit uppe sen åtta eller någonting omkring det.   hade också fått ett sms från min gulliga pappa som önskade lycka till på provet så skrev han också att jag var med i tidningen!
det sa även anders när han kom in här imorse, så mamma var väl tvungen att åka ner till ica och köpa lite frukost och en tidning..   det är alltid så att alla säger att dom ser mig i tidningen men jag själv har inte sett det!
haha :-D
men jag var med i tidningen för att sparbanken ringde och frågade om jag ville vara deras modell, och det är väl klart man säger ja?  det skulle vara någon framgångsrik ungdom och dom tyckte jag passade bra till det.   väldigt kul att folk tycker så faktiskt :-)
inte bästa bilden, men man ser iaf lite!
_____________________________________________________________________________________________
nu ska jag göra mig klar för att åka med mamma till Falun och skriva prov, eller först ska vi till verkstan och betala något och sen drar vi vidare!
ska försöka hitta ett par skor också, väldigt behövligt :-)
får se vad jag kommer hem med, sen blir jag piercad i borlänge också!
rolig daaaaag.
kanske mobilbloggar under dagen, vi får väl se :-)    ha det så bra!
PUSSSAR

kattJÄÄÄVEL!

hemma från en tjockis kväll typ!
gick med systrarna till donken, där var chrille och adde så satt vi där och jag åt glass som vanligt...
vid elva började vi dra oss hemåt och jaa, det regnade ute :-(
när vi va vid kingen kommer den gråa katten och följer efter oss hela vägen, jag är ingen som hatar djur.
men just den där katten har någonting ont mot mig och emma, så jag försökte ge honom en hjärtattack men det gick inge bra.... han stod utanför min trappuppgång som vanligt!
UUUSCH, nu måste jag lägga mig i sängen och läsa moppeboken för imorgon gäller det!
jag vill verkligen klara det där jääävla provet.
min fiskbensfläta!
en före bild på min navel..
godnatt mina änglar

systrarna berggren!

jag och mamma drar oss ner till familjen berggren!
vi får se vad kvällen bju på :-)
puss/ I

blockning

ibland lyckas jag verkligen..  facebook blockerade mig från att kommentera i helgen?

skolfoto 2010

jag är ju helt död

hemkommen från gymmet nu :-)
körde på mina vanliga övningar men avslutade med 20 minuter på löparbandet!
det var faktiskt ganska skönt att känna att man gjort någonting bra för en gång skull :-)
hade tänkt att läst lite i moppe boken nu, fast jag vet inte om jag orkar eller inte....
jag har ju liksom inte så mycket annat att göra :-o
kanske kan fixa lite här på bloggen, eller så låter jag någon annan göra det för det blir ju aldrig som jag vill ha det ändå... ingen idé att försöka!!
hahaha...
PUSSAR/ I

beautiful

jag tar och skickar iväg min sötnos till bussen och själv ska jag vara duktig och ta en stund på gymmet :-)
sen ska jag gå hem igen, duscha lite och plugga till moppe grejen!
pigga?
en elefant.

my life

det har hänt mycket på sista tiden nu!
jag har faktiskt hunnit fylla 15 år, och det känns väldigt bra faktiskt.
skolan har nästan tagit död på mig och allt har varit jätte jobbigt..
gymmet har jag inte alls hunnit gått till, och sen har jag varit med sandra nu i nästan 2 veckor i rad :-)  det är absolut ett plus, jag vill aldrig sova ensam.
det är inte bara hon jag haft sällskap av men den andra behöver inte tas här!
just nu har jag ju lov, och det finns inget bättre, och såklart tror man att man ska slippa plugga.
men nej, absolut inte, jag sitter och försöker plugga till moppe uppskrivningen imorgon!
jag är jätte nervös, men hoppas det går bra :-)
haha, sandra följer med imorgon också, såklart?  hhehheh
men efter min skrivning drar vi över till borlänge med mamma och där ska jag fixa min navel med lite blingbling :-D
jo så blir det, jag ska pierca naveln.
sen har jag väl inte så mycket annat på schemat, bara chilla och vara med sandruuuuuw.
måste även berätta att jag lyckades göra en fiskbensfläta igår också, det är grymt! tog mig kanske en halvtimme....
jag har typ inga bilder alls som ni inte redan sett, men jag skulle kunna lägga upp några som ni redan sett! :-)
min bästa
mitt hår är saknat.
RSS 2.0